Bir önceki soruda da söylediğim gibi
sıralamam maalesef bilgisayar mühendisliğine yetmedi
ben de siber güvenlik okumak yerine mezuna bırakıp bilgisayar mühendisliğini tutturmak istiyorum, sizce mantıklı mıdır?
Bir önceki soruda da söylediğim gibi
sıralamam maalesef bilgisayar mühendisliğine yetmedi
ben de siber güvenlik okumak yerine mezuna bırakıp bilgisayar mühendisliğini tutturmak istiyorum, sizce mantıklı mıdır?
Bence mezuna kalmak mantıklı en fazla bir sene kaybınız olur diğer türlü sevmediğiniz bir bölüme zoraki gidip gelecek yıl tekrar sınavlara girmek hem maddi kayıp hem de puan kaybına yol açacaktır...
Cevap
10Cevap
Daha genceciksin dene tabiki şansını aceleye gelmez bu işler daha sıkı çalış benden sana bir tavsiye elektronik mühendisliğini de bir düşün hemen iş bulursun ve yüksek maaşlı işler hep
Evet mantıklı. Ömrünü vereceğin meslek için 1 sene kayıp büyük bir süre değil.
yakın bölümleri de incele ama ek tercih te var onu kaçırma. hangi ünileri istiyorsun yani bir hedefin planın var mı
280 bin mi 28 bin mi ya 1 senede ne olacağını bilemezsin eger konya ya yakın ünilerde geliyor ise bak onları da dene mesela kayseri üni ericyese ve konya ya göre puanı düşüktür özelden devlete geçti
bilgisayar meraklıysan. 2 yıllık aöfden veya örgün oku dikey gec
herkes dgs ye girmiyor. girse de calısan az oluyor. hersey zor sürectir sadece dgs degil. yine de sen bilirsin.
Tutturacağına inanıyorsan, neden olmasın.
Bilgisayar güzel. Hiç mi tutmuyor herhangi bir yerde oku
Senin hayatın sen düşün karar ver
Sen daha iyi bilirsin
Sıralaman kaçtı ki
Mezuna bırak tabiki
Bu arada oje rengin harika
1 sene daha hazırlan
Aferim mantıklı vlla
Meta amacın ne?
İlk girişin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?