YKS2026 Sağlık yönetimi nasıl bir bölüm, iş bulma imkanları nasıl? kpollyanna Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sizce sağlık yönetimi nasıl bir bölüm, iş bulma imkanları nasıl? yardımcı olabilir misiniz (hacettepe uni.)? Sağlık yönetimi nasıl bir bölüm, iş bulma imkanları nasıl? Cevapla İş Soruları Bölüm Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arkadaşların ders çalışırken sen bütün sene ne yaptın? 0 5 Yorumla kpollyanna +1 yıl gezdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi halt ettin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi bir ömür böyle kalacaksin hak ettin Yorumla kpollyanna +1 yıl sen de kötü niyet ve zihniyetinde boğul bi ömür inşallah 😸😸👍🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sağlık gerçekten çok kötü kaldıramayan lütfen seçmesin ben çok pismanim 0 0 Yorumla
Selinyılmazz00 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl İş imkanı 0 düşünme bile derim bir arkadaşım okuyor memnun değil 0 0 Yorumla
Dahliaa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Geçen alimda sıfır kişi atandi 0 1 Yorumla kpollyanna +1 yıl özelde nasıldır iş imkani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kötü bence işsiz kalırsın 0 1 Yorumla kpollyanna +1 yıl özelde de mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arkadaşların ders çalışırken sen bütün sene ne yaptın?
gezdim
İyi halt ettin
Şimdi bir ömür böyle kalacaksin hak ettin
sen de kötü niyet ve zihniyetinde boğul bi ömür inşallah 😸😸👍🏻
Tamam
Sağlık gerçekten çok kötü kaldıramayan lütfen seçmesin ben çok pismanim
İş imkanı 0 düşünme bile derim bir arkadaşım okuyor memnun değil
Geçen alimda sıfır kişi atandi
özelde nasıldır iş imkani
Kötü bence işsiz kalırsın
özelde de mi
Sağlık deyince iş bulunur shshh