YKS2026 2 senelik hangi sağlık bölümü iyidir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor hemen işe baslanabilecek Güncellemeler+1 yıl ben 2 senelik sağlık diyorum bazı aveller tıp hukuk diyor beyniniz nerede 2 senelik hangi sağlık bölümü iyidir? Cevapla İş Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Acil yardım AnesteziAğız ve diş sağlığı Ameliyathane hizmetleri Bunlarda iş imkanı güzel var diye çok duydum 1 0 Yorumla
nonnocere0000 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Hiçbiri 2 yilliklarin çoğunluğu boşta işsiz kaliyor. cogu 4 yillik da oyle. Tıp hariç gerisi boş , odtü itü gibi yerler de hariç tabii 0 0 Yorumla
Shiva37 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Anestezi ve paramedik 1 1 Yorumla user92847274 +1 yıl paramedik atamayı durdurdu anestezi de uzun süredir çok az alım yapıyor Yorumla
Hemşirbey123 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 4 yıllıklar boşta geziyor. iki yıllık bölümlerin atama puanları 90 civarı gerisini sen düşün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Acil yardım
Anestezi
Ağız ve diş sağlığı
Ameliyathane hizmetleri
Bunlarda iş imkanı güzel var diye çok duydum
Hiçbiri 2 yilliklarin çoğunluğu boşta işsiz kaliyor. cogu 4 yillik da oyle. Tıp hariç gerisi boş , odtü itü gibi yerler de hariç tabii
Anestezi ve paramedik
paramedik atamayı durdurdu anestezi de uzun süredir çok az alım yapıyor
4 yıllıklar boşta geziyor. iki yıllık bölümlerin atama puanları 90 civarı gerisini sen düşün
Anestezi
KPSS'den iyi puan alırsan hepsi iyi
parrrramedik
tıp hariç dediğin imkansız
Tıp veyabhukukk