Sizce hangi bölümü yazayım SADECE BU 2 SİNİ YAZACAĞIM hedefim memur olmak sizce hangisi daha rahat meslek?
*** Devlete atanmış gibi düşünün ***
Sizce hangi bölümü yazayım SADECE BU 2 SİNİ YAZACAĞIM hedefim memur olmak sizce hangisi daha rahat meslek?
*** Devlete atanmış gibi düşünün ***
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben ögg siyim tibbi sekreterliği yaz
olmazsa zaten her şekil de ögg olursun
Alakası bile yok. O işe ehil değilsen hayatta duramazsın o sektörde. Çok bırakıp başka işlere giden oluyor.
@adamepooch hangi işte
Ögg.
@adamepooch memur ögg kötü iş mı?
Bak okuduğum cümleyi dikkatlice oku. Ben memur ögg kötü iştir demedim. Ehil olmayan insan için sıkıntılı bir iştir tabiki. Senin kararını etkilemek gibi olmasın. Sonuçta kimin ehil olup olmadığını bilmiyoruz.
ehil :D
10 yıldır kimlik ögg 2 yıllık danışmanlık yaptım
sektöre ilk başladığımda herkesin ortasında üniforms ile bir klube nin içine bıraktılar
burada brkle diyip gittiler :D
üzerim de üniforma herkes bana bakıyor ben onlara bakıyorum :D
tamam da dedim napıcam lan ben burada :D
bir şey deseydiniz bari anasını satim dedim :D
bir baktım ehil olmuşum :D iyi günler
Peki. Şimdi reklamlara gidiyoruz. 😆😜👈🏿
@adamepooch neden mesleğimizi zorlaştırıyorsun kardeşim :D
reklam mı reklamı sana söylim :D
müdür olduğunu bildiğim bir arkadaşım vardı :D
facebook da ofisinin boy boy resimleri vs
bir sabah işe giderken o arkadaşımı gördğm
kardeşim naber vs derken nerden geliyom oğlum
işten geliyorum dedi :D
sabah sabah ne işi dedim
özel güvenlik dedi :D
ne güvenliği lan sen müdürdün o kadar okudun vs vs
lan milletin kahrını çekeceğime özel güvenlik oldum kafam rahat dedi :D
miss gibi sabaha kadar yatıp eve geliyorum dedi :D
şimdi ben de miss gibi sabaha kadar yattım birz dan arkadaş gelip nöbeti değiştircek eve gidicem :D
ki biliyorsun kadınların ki bizimkinden daha rahat oluyor. kal sağlıcakla :)
Dediklerinde haksız sayılmazsın ama ne olursa olsun bu işi severek yapmayan insanlarla iyi diyalog kuramayan sabırsız insanlar bu işi yapamaz bence.
Sen de kal sağlıcakla. 👋👋
İkisininde geleceği yok. Tıbbi sekreterlik son alımlarda gayet iyi alım yapti. Bundan sonra 85 bandından alıp yapar diye tahmin ediyorum.
Ama tıbbi sekreterlik bir hastanede en çok olan birim çok fazla alım demek çok fazla atama demek
İhtiyacıni aldı, bundan sonra az alım yapar dolayısıyla puanlar yüksek olur. Her kpss dönemi az alım yapar diyorum. Ben sağlık personeliyim bana mı öğretiyorsunuz
İyi ölen olucak emekli olucak istifa eden olucak akil var mantık var dimi? İstanbul'da 500 fizyoterepist varsa 20 bin tıbbi sekreter var :) 500 görüntüleme teknikeri varsa 20 bin tıbbi sekreter var okeyyyy?
Tamam sen kpss alimlarini bekle 2026 yılında ki atamaları gör. Şimdi ne desemde sen anlayamazsın. Sadece bekle neler olduğunu gör.
İyi tamam sence atanmak için hangi bölümler okunmalı sağlıkta soylermisin n
Ben tekniker olarak atandım. Eczacılık hizmetleri mezunuyum. Mezun olduğumda hemen bir ilaç firmasında ise aldindim. Bir kaç ay çalışıp ayrıldım ben dershaneye yazıldım kpss için. Kpss ile atandım daha sonra Hatay Mustafa Kemal Araştırma Hastanesine. Bütün öğrenciler tıbbi sekreterlik, art, paramedik, anestezi vs bunlara yöneliyor. Hiç görüyor musun eczacılıktan bahseden? Özel sektörde kpss ile atanmasan bile asla işsiz kalmazsın. Ben 79 ile atanmiştım. Yanımda calisan yeni atanan bir arkadaşda 81 ile atanmış. Ama dediğim gibi eczanede çalışabilirsin, ilaç fabrikaları, ilaç sirketleri, ecza depoları, özel hastanelerin eczaneleri, devlet ve araştırma hastanelerinde imkanın var. Asla boşta kalmazsın.
Ben o bölümü biliyorum 1-ilgimi çekmiyor 2-fazla. mezunu yok oyuzden atandiniz ben şu an ne yapacağımı buldum çok mutluyum sehirdışınn mecburen çıkıcam yapıcak bir şey yok 2 yıl yokum çok teşekkür ederim hayatta başarılar dilerim
😄
Şu an iş yerinde Güvenlik görevlisi olarak yazıyorum sakın bulaşma
Sağlık bölümleri tabi ki de daha iyi
Neden peki ama memur güvenlik gorevlisi
Çalışılacak iş degil
Sağlık bakanlığında kadroya seçilmiştim girdiğim ay içinde bıraktım
eski iş yerine dönmek zorunda kaldım bildiğim yer olduğu için
Neden ama çok mu zor
Tavsiye etmiyorum kimseye, meslek değil çünkü
Sağlıktan devam et bence
Tıbbi sekreterlik
ikisini de aynı anda okuyabilirsin.