Dershaneye gitmedim, özel ders almadım, farklı kaynaklara çalışmadım ve yirmi iki yaşımda ilk kez yks sınavına girdim. Sizce bu puan nasıl? Bununla önü açık iki senelik hangi bölümlere gidebilirim?

Dershaneye gitmedim, özel ders almadım, farklı kaynaklara çalışmadım ve yirmi iki yaşımda ilk kez yks sınavına girdim. Sizce bu puan nasıl? Bununla önü açık iki senelik hangi bölümlere gidebilirim?

bence iyi
Sağol liseyi açıktan okudum ve 2021 mezunuyum
Ya öğrenciysen bilirsin evde doğru düzgün odaklanamzsın ders çalışmaya öyle yarım yamalak çalıştım inan ki
Aynen öyle
Nasıl? Nereyi okiyim ve neden onu okimiyim?
Mezunmusun
Evet
2021 mezunuyum
Helal bence evde caşısmak zorr ya
Sağol liseyide açıktan okudum
Ne yazcaksın sımdı pekş
Turizm ve tıbbi sekreterlik
Tıbbı sek iyi
Aynen bakalım
Ben de 19 mezunuyum
Sınava girdin mi?
Evet girdim ben de matematk çözdğm sadece
Eee sonuçlar ne oldu?
280 bin geldi ama tercih vermicem😂zevkine girdim zaten
Sıralama önemli puan değil. Benim yerleştirme puanım 267
Aa iyiymiş gizliden çıkıyım konusuuruz olur mu
Senin dediğin sıralama mı puan mı? 280 puan mı sırala mı?
Sıralama ise çok iyi
Sıralama😂
Aslında 90 bindeydim
Yaa benim ki 267 puan bir milyon üç yüz bininci sıradayım🥲
Olsun be ne olcak😂şey yorumda da baya konuşmuşuz gizliden çıkayım mı olur mu
Sen bilirsin ama ben bu uçurum farkıyla sana gözükmem bile🥲
Takip atsanaa
Sana kendi kimliğimi gösteremem dedim ama ayrıca güvenmediğim kimseyi takip de etmiyorum
Cevap
3Cevap
Aynı şekilde bende babam dersaneye yazdırmayı teklif etti ama fiyatları çok pahalı gerek yok dedim evde kendim çalıştım son zamanlarda okulada gitmedim 43k yapmışım keşke gitseydim pişmanım
Sayısal 40 bin yapmıştım. Dershaneye gitmeden. Kişiden kişiye değişir. Dershanede ders dinleyeceğim vaktin yarısını ders çalışmaya ayırınca bu sonuç gelmişti. Dershaneye gitsem yorulur, ders çalışmazdım.
Çok bir şey gelicegini zannetmiyorum açıkçası 1 milyondan aşağısı olsa gene bir şeyler kurtarır da
Neye yarayacak ki ne okuyacaksın mesela o sıralama ile
Turizm veya tıbbi sekreterlik
Neden daha önce girmedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?