YKS2026 EA 192 bin sıralama ile ne seçebiliriz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor sıralama bu şekilde puan da 341 sınıf öğretmenliği depremzedelere ek kontenjandan gelir mi sizce EA 192 bin sıralama ile ne seçebiliriz? Cevapla Puan Soruları Sıralama Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gelir bence ilk giriş mi 0 19 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de öğr okuyorum Yorumla Soran +1 yıl branşın nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Matematik Yorumla Soran +1 yıl benimde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl benim de? Üni mi okuyosun sen Yorumla Soran +1 yıl bitirdim Yorumla Soran +1 yıl kardeşim için sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa ilk mat mı normal mat mı? Ne güzell tyt yi va fullemişsindşr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha ben de sen sandım😂kpss mi hocam szide Yorumla Soran +1 yıl ilk mat. senin Yorumla Soran +1 yıl evet ya sorma hocam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de ilk mat aynı kpss vs😂hangi üniyi bitirdiniz hocam Yorumla Soran +1 yıl boş verin hocam şimdilik 😅 bir şey soracağım size uzaktan eğitim için Ahmet Yıldırım hoca mı yoksa Yüksel Keleş hocayı mı önerirsiniz Yorumla Soran +1 yıl başarılar şimdiden 😅 yeni mi mezun oldunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden cıkıyımı konusuruz istersen😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet😂uzemi baya araştırdım ya Yorumla Soran +1 yıl tamamdır olur uzem şeysini de önerirsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip atsana😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gelir bence ilk giriş mi
evet
Ben de öğr okuyorum
branşın nedir
Matematik
benimde
Nasıl benim de? Üni mi okuyosun sen
bitirdim
kardeşim için sordum
Aa ilk mat mı normal mat mı? Ne güzell tyt yi va fullemişsindşr
Ha ben de sen sandım😂kpss mi hocam szide
ilk mat. senin
evet ya sorma hocam
Ben de ilk mat aynı kpss vs😂hangi üniyi bitirdiniz hocam
boş verin hocam şimdilik 😅 bir şey soracağım size uzaktan eğitim için Ahmet Yıldırım hoca mı yoksa Yüksel Keleş hocayı mı önerirsiniz
başarılar şimdiden 😅 yeni mi mezun oldunuz
Gizliden cıkıyımı konusuruz istersen😂😂
Evet😂uzemi baya araştırdım ya
tamamdır olur uzem şeysini de önerirsiniz
Takip atsana😂