YKS2026 EA sıralama 571k bir şeyler gelir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Uluslarası ilişkiler okumak istiyordum gelmez dimi bu sıralama ile 😭😭 EA sıralama 571k bir şeyler gelir mi? Cevapla Sıralama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FairytaleLand Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Hangi üniversiteyi istediğine bağlı, yüksek yerlerde gelmez ama yani TR de bir sürü üniversite var mutlaka birinde gelir. 0 0 Yorumla
xŚọvâlyē Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Gelir 3 5 bir şey dhdhd 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Peki uluslarası ilişkiler gelir mi? Yorumla xŚọvâlyē +1 yıl Şehir? Yorumla Soran +1 yıl Ankara Yorumla xŚọvâlyē +1 yıl Gelmez ablacim Ankara . Bizzat ankaradayim baska sehre yonel Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla xŚọvâlyē +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benim 1 milyon 120 bin geliyor valla 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hangi üniversite? Yorumla Soran +1 yıl Bide ne istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hangi üni bilmiyorum devlette geliyor ben anestezi istiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hangi üniversiteyi istediğine bağlı, yüksek yerlerde gelmez ama yani TR de bir sürü üniversite var mutlaka birinde gelir.
Gelir 3 5 bir şey dhdhd
Peki uluslarası ilişkiler gelir mi?
Şehir?
Ankara
Gelmez ablacim Ankara . Bizzat ankaradayim baska sehre yonel
Teşekkür ederimm
Rica ederim
Ea games mi yavrum
İibf
benim 1 milyon 120 bin geliyor valla
Hangi üniversite?
Bide ne istiyorsun