Arkadaşlar 2004 doğumluyum geçen sene YDT den sınava girmiştim ama hiç beklediğim bir sonuç gelmemişti. Gecen sene aklımda 2 senelik gitmekte yoktu ve mezuna bıraktım. Bu sene full YDT bastım. Osym'nin yaptığı YDS ve YÖKDİLDEN çok yüksek bir not almama rağmen bu sene sınavda süre yetiştiremeyip yine aceleyle YDT den çok kötü bir sonuç yaptım 70k sıralama falan geldi ve bu sonuçla hiç bir yere yerleşeceğimi düşünmüyorum açıkçası ve bende 2 senelik düşündüm. Ticarete ve coğrafyaya ilgim baya yüksek lise başlarından beri coğrafyamda çok iyiydi. Demek istediğim şu 2 senelik COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ya da DIŞ TİCARET veyahutta önerdiğiniz önü açık önemli 2 senelik bölümler var mı. Bitirdikten sonra DGS ile lisans bölümlerine de geçis yapabilirim. Yorumlarınız cidden benim için önemli CBSye iyi gözle bakıyorum. Lutfen yardımcı olun bu bölümler okunur mu?
2 SENELİK GİT
MEZUNA BIRAKIP TEKRAR DENE (AMA HİÇ BİRAKASİM YOK)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
CBS için harita bilginin ve ingilizcenin bir tık iyi olması gerekli kullanılan programların çoğu ingilizce ve çizimler bu şekilde yapılıyor. Kafa yorunca güzel bir bölüm eğer iş imkanı geniş ise okuyabilirsin.
Yani zaten dil okudum iki sene harita bilgim ve coğrafyamda iyidir. Zaten ortaokuldan bu yana da editörlükle uğraşıyordum adobenin uygulamalarını vs blenderı biliyorum. Onları da öğrenirim herhalde. Yani güzel bir bölüm olduğunu düşünüyorum ama önü açık mı Türkiye'de orasını pek bilemiyorum.
Mezuna bırakırsan ne istiyorsun peki?
Sanırım yine dilden hazırlanıp tercümanlıktan giderdim.
O zaman hangisini daha çok istediğini düşünmelisin daha yaşın küçük önünde biraz daha zamanın var.
Yani zaten ingilizcemi 2 sene de olsa geliştirdim sadece konuşma kısmını az daha geliştirirsem daha iyi olucak boşuna tercümanlıga gerek yok gibi düşünüyorum suanlik ama daha düşünucem
Biraz daha düşün bakalım.