Akp İktidarlığı Döneminde Televizyon?

Merhaba. Akp iktidarlığı döneminde en çok eleştirdiğim konulardan birine değinmek istiyorum. 2001'li yılların başlarında Akp iktidarlığa adımını attı ve ilk yıllarında olmasa bile son 10-15 yılda ülkemizi iyice felakete sürükledi. Bu felaketlerden birisi de televizyon olmuştur. Eskiden Perihan Abla, Ruhsar gibi dizilere benzer Akp iktidarlığının ilk yıllarında da benzer diziler yapılmıştır. Hayat Bilgisi, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yasemince, Olacak O Kadar, vs. Yıllardan beri devam eden Arka Sokaklar ise Akp yüzünden kimliğini kaybetti. O zamanlar bu dizide Suat vardı ve dizi her karakteriyle komik ve daha zevkliydi. Fakat Akp iktidarlığı yüzünden bunların hepsi tarihe karıştı. Aslında Erdoğan'ın haber kanalları hariç ( haber kanalları da olsa iyi olur) ulusal kanallardan elini çekse iyi olur. Olacak O Kadar programı yeniden Levent Kırca'nın oğlu Oğulcan Kırca tarafından başlatılabilir. Yasemince ise zaten Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey iş yapabiliyorlar ve yeniden başlayabilirler. Arka Sokaklara da eski kalite gelse ve yeniden komik ve ders verici diziler gelse ne iyi olur. Ayrıca Sihirli Annem gibi çocuk ve genç akranlarıma yönelik diziler eski tadında gelse ve Beyaz Show yeniden gelse televizyon izlenir. Fakat Mehmet Ali Erbil bile gelmiyor. Yarışma programları bile fazla yok. Sadece dini nitelikteki diziler arttı ve ülkemiz bu yüzden Cumhuriyet yıkılıp İran gibi dini bir devlet haline dönüşüyor. Siz ne dersiniz ve önerileriniz nelerdir? Levent Ülgen de yeniden başlayacak olan komedi dizilerinde oynasa ne iyi olur. Fakat komedi diziler yerine ağlamalı ciddi diziler başlıyor ve Fox harici kanallar ( Fox'ta bile komedi dizisi yok) komedi dizisi yayınlamıyorlar. En Son Babalar Duyar ve Çocuklar Duymasın gibi yapımların konusuna benzer konulu diziler yeniden başlayabilir. Ülkemiz insanlarına gülmeyi unutturdular. Ben bunu günlük yaşamımda sıkça karşılıyorum ve Erdoğan'a yazıklar olsun diyorum. İnsanlar köle gibi çalışsınlar ve eğlenmesinler.
Akp İktidarlığı Döneminde Televizyon?