devlet üniversitesi
özel üniversite
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İyi bir vakıf üniversitesinde burslu okumak daha iyidir.
Bu sene ikinci üniversite için Bilkent burslu kimya kazanmaya çalıştım ama şu an tahminime göre maksimum İTÜ kimya kazanabilirim gibi görünüyor. Maalesef AYT'de çok dikkat hatası yapmışım.
devlete puanı olan, özele parası olan öğrenciler gider. Çalışarak yüksek puan alan öğrencilerin girdiği üniversitelerde eğitim daha iyi olur. Zaten disiplinli çalışma alışkanlığı olan öğrencilere üni. hocalarının eğitim olarak vereceği fazla bir şey de olmaz. Öğrencilerin bilgi olarak alt yapıları da sağlam olduğu için seviye olarak devlet üni. leri daha öndedir
Cevap
15Cevap
özel üniversite
özelde mi okuyorsun
Bölüme göre değişir. Mesela Gastronomi bölümü okumak isterseniz tartışmasız özel üniversiteler daha iyi. Devlet üniversitelerinin mutfağı bile olmayabiliyor, olsa bile içinde malzeme yok eksiklikler var fakat özel üniversitelerde tam donanımlı mutfaklar oluyor eğitim uygulama açısından çok daha iyiler devlet üniversitelerine göre. Sadece bir örnek üzerinden belirttim bölümlere göre değişir başka bölümlerde de devlet üniversiteleri daha iyi olabilir.
Vakıf üniversiteleri imkan ve olanaklar bakımından daima daha iyidir
Özel Üniversiteler para tuzağı, Devlet Üniversiteleri Eğitim amaçlıdır.
Yani aslında bu sizin çalışma şeklinize bağlı bence özel
bak işte kendine
Apartman dairesinden ümiversite yapmışlar
Devlet üniversitesi bence.
Özel üniversiteler çok pahalı.
Devlet tabikide
Türkiye'de isen ikisi de değil
#Mirliva
devlet üniversitesi
Özel de paran varsa sınıf geçmesi kolay
Devlet
Devlet