Devlete girmek istiyosanız yazın hemşireliği kpssde kendinizi çok yıpratmadan hemen atanırsınız, maaşı da sizi tatmin eder.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir kimya öğrencisi olarak eğer Organik alanında düşünüyorsan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü inorganik düşünüyorsan YTÜ derim. Kendi aralarında bariz iyi oldukları alanlar var.
Aslına bakarsan kalite kontrol olarak testler olarak labaratuvarlar olarak öğretmenlik olarak baya popüler sadece bilinmiyor. Bide Yıldız Teknik Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden biri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba, ben olsam Kimya olanı seçerdim ama tabii ki son karar size ait. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Devlete girmek istiyosanız yazın hemşireliği kpssde kendinizi çok yıpratmadan hemen atanırsınız, maaşı da sizi tatmin eder.
Bir kimya öğrencisi olarak eğer Organik alanında düşünüyorsan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü inorganik düşünüyorsan YTÜ derim. Kendi aralarında bariz iyi oldukları alanlar var.
Kimya hocam belki gelecekte Met pişirip, farklı kariyerlere yelken açarsın.
Yıldız teknik varken diğerlerine bakmana gerek yok
Tamam da kimya bölümü nasıldır ytü iyi de
Canım kimyager olursan bi ton yerde iş bulabilirsin. Kimya güzel bölüm 4 yıllık zaten , hemşirelikten daha iyidir.
Çok kararsız kaldım yaa iş imkanı çok olabilir ama kimya okuyacak kadar ilgim var mı bilmiyorum bide popüler bi bölüm de değil
Aslına bakarsan kalite kontrol olarak testler olarak labaratuvarlar olarak öğretmenlik olarak baya popüler sadece bilinmiyor. Bide Yıldız Teknik Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden biri.
hemşirelik derim iş garanti
Mezun musun12mi
Mezunumm
Kaç binden
Çok kararsız kaldım ya 150 bin
Gizliden cıkıyımı konusuruz istersenn
Olur
Takip atsana