YKS2026 Sizce yks mi bana girer yoksa ben mi ona girerim? sjsjsjssjahsjw Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ankette buluşalım Yks sana girer Sen yaparsın , sen yks ye girersin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce yks mi bana girer yoksa ben mi ona girerim? Cevapla YKS Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Sen hala sınavın varken bu sitede dolanıyorsan giren girmiştir zaten yanlış anlama da... 1 1 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Bu lafım sadece sana değil bu arada. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olayı Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl canın sağ olsun annem marketler sanayi eleman arıyor 0 0 Yorumla
Sksdlsbey Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kim nereye girer ne kime girer bilemem fakat ben bu gün birini bulsam girsem çok iyi olucak. 0 0 Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Girmeyin birbirinize vedalasın bitsin gitsin. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Yaparsın yaparsın moralini bozma yeter 😇 0 0 Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İnşallah sen girersin, o girerse sıkıntı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sen hala sınavın varken bu sitede dolanıyorsan giren girmiştir zaten yanlış anlama da...
Bu lafım sadece sana değil bu arada. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olayı
canın sağ olsun annem marketler sanayi eleman arıyor
Kim nereye girer ne kime girer bilemem fakat ben bu gün birini bulsam girsem çok iyi olucak.
YKS senin içinden geçer
Kimin kime gireceği belli olmaz
Girmeyin birbirinize vedalasın bitsin gitsin.
olmazsa sanayi
Yaparsın yaparsın moralini bozma yeter 😇
İnşallah sen girersin, o girerse sıkıntı
Tytye ben girerim ayt de bana girer
belli olmaz yaa
O sana girer 🤣
Bütün ÖSYM sınavları sana girer
Sana baska bisey girer
umudumuz senin ona girmesi
Sen ona gir
tüm sınavlar birleşir sana grup yapar
Hadi koçum benim.