Dershanede bir kız var sürekli kesiyorum bunu 2 gündür kesinlikle farkında kestiğimin acaba yanına gidip yemeğe davet etsem mi yemek dediğim de öğle arası bir şeyler yemeye gidiyoruz ona yani sizce etmeli miyim? ben de tipsiz falan değilim sokak stil giyinen 186 boy 82 kg esmer kalın kaşlı (fazla değil ) sık saçlı dolgun dudaklı geniş omuzlu birisiyim kızsa kolum kadar ne dersiniz ne yapayım?kız benden 1-2 yaş küçük ben 18 yaşındayım ama çok olgun gösteriyorum 20 falan bense macera arıyorum desem yalan olmaz şimdi
E onuda götürüverin ya da bizi yanlız bırakabilir misin gizli ve önemli birşey konuşçamda senin de dinlemeni istemiyorum de sonra anlat ona baş başa yemek yemek istediğinizi söyle eğer kabul ederse gidersiniz etmezsede şansına küs bakalım beni haberdar etmeyi unutma ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Macera arıyorum diyorsun kızı üzmeyeceksen, ağlatmaycak, yıpratmayacaksan açıl. Ama öncesinde biraz düşün.
denerim olmazsa seninle çıkarım 😅
ama sert bir şekilde reddederse veya bana sapık muamelesi yaparsa...
yoksa çok sakin biriyim efendice sorarım
Ben Mersinli erkeklerden hoşlanıyorum. Adanalı erkekle çıkmam. Olumsuz yerine olumlu düşün. Sen hep sakin ol.
ben de pek adanalı sayılmam tm sakin zaten olumlu olsa da ben onu bir şekilde olumsuza çevirim bana her insan dayanamaz
Açıl gitsin
bir şey sorabilir miyim sence evlenmeden ilişki yaşayan bir kadın ilişki yaşamamış bir ereğin gözünde nedir?
Basittir
Erkekler basit görürler
bir mal gibi bir eşya gibi değil mi?
değer düşürmekten başka bir eşy değildir değil mi?
Bu soruyu niye sordun. Cahiliye döneminde yaşıyorsun.
Açıl bence
utanmam ama çok utanıyor kız biraz önünden geçerken kaşımı kaldırmıştım ağırbaşlı sert görünümlü biri olduğumdan bi şey demedi
direk yemeğe mi çığırsam?
İlk önce bir kızı tanı kimdir neyin nesidir öyle çağırırsın yemeğe
tanıma şansım yok ders saatleri farklı yani şansımı tanımadan denemem lazım sanırım
O zaman direk yemeğe çağır öyle tanı 👍
abi biraz sert sanki ama kolum kadar kız sinirlenince şirin görünüyor o biraz sert yapıyoru boş vereyim mi?
Boyu kaç ki o kızın
yani benim boyum 186 cm o benim çenemin altına bile gelmiyor kilo desen bilemem zayıfça
Yani sen uzunsun ondandır
tm ya açılacağım cesur adamım utanma da yok yarı vücudum kadar kızdan korkacak değilim
boksör adamım ben be !
Yürü be
Sigshisvkskv
seni haberdar edeyim mi durumdan
la bu arada söylemeyi unuttum bir arkadaşı var sürekli yanında onu ne yapam?
E onuda götürüverin ya da bizi yanlız bırakabilir misin gizli ve önemli birşey konuşçamda senin de dinlemeni istemiyorum de sonra anlat ona baş başa yemek yemek istediğinizi söyle eğer kabul ederse gidersiniz etmezsede şansına küs bakalım beni haberdar etmeyi unutma ama
Ne zaman çıkacaksınız?
Baş başa yemeğe?
yarın hemen kesin değil ama sadece baktığım bir kızı götürmeyi deneyeceğim
Tamam beni haberdar etmeyi unutma lütfen merak ettim
kız yoktu onların dersi yokmuş 3 gün ben de vazgeçtim gibi gibi
Bencede vazgeç
Açıl gitsin