sosyal olarak biraz korkak biriyim istanbulu çok severim şehir olarak ama kaotik olması bir yana tehlikeli geliyor
İzmir baya rahat o açıdan diyolar sizce İzmir'de İstanbul'da zorluklar yaşar mıyım kavga olsun şey olsun
illa heryerde yaşarsın günlük hayatımdada çok yaşıyorumda kaç yıldır kendi mekanım olmuş buralar çevrem var şeyim var bulaşan kekoları 50 kişiye dövdürtebiliyorum tavsiye versenize biraz tek başına bir büyükşehirde nasıl başa çıkarım hayata alışırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bana göre Eskişehir, İzmir, Antalya ve Muğla tek kelime ile en rahat öğrenci şehirleri...
Büyük şehirde kiralar pahalı sen küçük güzel şehirlere git eskisehir gibi
adanaya gel çevre yaparız sana
Çok Yaratıcıydı teşekürler değerlendiricem
Her büyük şehirde öyle sorunlar var
Tanıdık yok mu
Yok valla hiç o konu sıkıntı
ölsem en yakın tanıdığım 3 iş günü içinde gelir muhtemelen
Eskişehir
Bursa
İzmirr
Ama İzmir'de cok deprem acisindan cok tehlikeli bir bolge o yuzden eskisehir ya da bursa derim. İzmirde okursanda guvenli bir bolge olmasina dikkat et
Bolumun kolaysa ek ise part time çalisip yapabilirsin ya da ucretsiz halk egitim kurslarina vs katilip hem kendini gelisririr hemde yine cevreni genisletme firsati bulabilirsin
teşekkür ederim mantıklı baya
bursadayım bende zaten baya rahat şehirde üniversite okuncak yer değil gibi burada okuyanlar her ne kadar yalanlasalarda bursada üni ortamı yok sıkıcı şehir
Ankara
çok memur şehri diyorlar ya