Arkadaşım haşlanmış patates yiyelim diyor ama benim normalde tükettiğim bir şey değil
Dokunur mu sizce
Arkadaşım haşlanmış patates yiyelim diyor ama benim normalde tükettiğim bir şey değil
Dokunur mu sizce
Merhaba, bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama siz yine de daha hafif bir şeyle geçiştirin yani bir haşlanmış yumurta, çay yanına da biraz peynir tüketin olsun bitsin. Çok aç da olmayın, çok tok da. Giderken de yanınıza bir pet şişe su alın. İdareli şekilde için onu da. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönünüzce olması dileğiyle...
Bence bişey yeme yanına şeker al ve belki su. Sakın sakın poaça falan yeme çünkü hem heyecan hemde klozette oturmuş havasıyla fena tuvaletin gelebilir sınavının içine edersin yaşadım bi kaç defa
Bence seni doyuracak şeyler yemelisin mesela meyve olabilir ya da tost olabilir. ama çok da ağır yemekler yeme. bitter çikolata da olabilir. mideni rahatsız eden bir şeyi yeme sakın
Çikolata susatmaz mi çok su tüketmek istemiyorum yarın yks sinavına gider gibi beslenicem sabah bakim bi sorun olcak mi misal sabah bana kahve dokunur ama içmezsen de uykum geliyor ilerleyen saatlerde beynim yandi ya
Bence çok takma ya normal de yediklerini yiyebilirsin
Cevap
6Cevap
İshal edici yiyecek yemeyin, sabah 1 muz iyi olur. Bir gün önceden abur cubur yemeyin
Hafif bir şeyler ye ekmek domates peynir gibi yağsız olsun. Az ye bir de idare etsin yeter 😇
Yapıyorsan normal vücudun alıştığı kahvaltıyı yapmaya devam et bence ama yanına kuru üzüm ceviz fındık gibi kuruyemişler ekle kahvede içebilirsin zihni açar iyi gelir
sadece sen yasak degilsin ve su şisesi uzerindeki bandı cikart
Domates ekmek peynir zeytin ye klasik. Genelde ne yiyiyorsan onları ye
yumurta peynir zeytin üstüne de zihin açması için türk kahvesi tavsiyemdir
Yks sınavı üniversite sınavı 17 sinde dimi
ağır şeyler yme
normalde ne yiyosan onu ye iste kahvaltı et normal
dokunabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?