YKS2026 Sizce YKS 2023 nasıl olur? hdjhddjd Takip Et Bilge Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kolay Orta Zor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce YKS 2023 nasıl olur? Cevapla YKS Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı. kolay olmaz 0 0 Yorumla
ballistic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bu sene orta kolay karışımı bir şey olur. Bi yıl zor diğer yıl kolay soruyorlar. Kolay olunca da sıralama sıkıntı oluyor. Zor olunca da sorular. O yüzden eleyici soruları yapmak lazım. 0 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kolay-orta seviyede olacak diye bir haber görmüştüm ve yığılma olmayacak deniliyor da ne kadar doğru bilmiyorum 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 21 kadar zor, 22 kadar kolay olmayacağını düşünüyorum ama belki 22ye benzer az çok 1 0 Yorumla
ÇevikYiğit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sınavın şahsen 2022 den bir tık zor 2021 den kolay olacağını düşünüyorum. 0 0 Yorumla
ışıklıevre111 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Ortanın bir tık üstü (2022 den zor 2021 den kolay) bir nevi 2019 gibi gelebilir 0 0 Yorumla
dertlikelebek Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yorumlar şaka mı bir sürü konu çıkarıldı. Az konu varsa o sınav zor olur yoksa yığılma çok olur. Kesinlikle en az ortanın üstünde bir zorlukta olucak 0 0 Yorumla
Aslanfaruk65 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl bende girecem çok sıtresliyim ya inşallah bir bölüm tutururun 0 0 Yorumla
RaHorus Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bu yıl size öyle bir girecekki roma mızrağı yanında kürdan kalacak 0 1 Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Sanırım ÖSYM de çalışıyorsun. Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Orta kolay olur geçen sene full paragraf sormuştu 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hiç bilmiyorum inşAllah herkes güzel bir puan alır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ortanın bi tik altı. Demedi demeyin 0 2 Yorumla hdjhddjd +1 yıl Hocamız önceden kolay olur diyordu. Şimdiyse depremzedelere ayrı kontenjan açıldığı için zor olur diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o yönden hiç bakmamıştım Yorumla
hchcnvmvlmguoh Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Zorda olsa kolayda olsa yığılma olur kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kolay olmaz
Bu sene orta kolay karışımı bir şey olur. Bi yıl zor diğer yıl kolay soruyorlar. Kolay olunca da sıralama sıkıntı oluyor. Zor olunca da sorular. O yüzden eleyici soruları yapmak lazım.
Kolay-orta seviyede olacak diye bir haber görmüştüm ve yığılma olmayacak deniliyor da ne kadar doğru bilmiyorum
21 kadar zor, 22 kadar kolay olmayacağını düşünüyorum ama belki 22ye benzer az çok
Sınavın şahsen 2022 den bir tık zor 2021 den kolay olacağını düşünüyorum.
Ortanın bir tık üstü (2022 den zor 2021 den kolay) bir nevi 2019 gibi gelebilir
Keşke kolay olsa 😔 ama maalesef olmaz orta zor olur
Yorumlar şaka mı bir sürü konu çıkarıldı. Az konu varsa o sınav zor olur yoksa yığılma çok olur. Kesinlikle en az ortanın üstünde bir zorlukta olucak
bende girecem çok sıtresliyim ya inşallah bir bölüm tutururun
Bu yıl size öyle bir girecekki roma mızrağı yanında kürdan kalacak
Sanırım ÖSYM de çalışıyorsun.
Orta kolay olur geçen sene full paragraf sormuştu
Girecek şimdiden hissetmeye başla
Hiç bilmiyorum inşAllah herkes güzel bir puan alır
ortanın bi tik altı. Demedi demeyin
Hocamız önceden kolay olur diyordu. Şimdiyse depremzedelere ayrı kontenjan açıldığı için zor olur diyor
o yönden hiç bakmamıştım
Zorda olsa kolayda olsa yığılma olur kesinlikle
2024 e kaldık iyi mi ahshsh
Her zaman ki gibi berbat gececek 😄😄
Kolay
Orta