Sizce 2023 yılı sizce nasıl geçecek?
2022'Yİ MUMLA ARATACAK
2023 YILI İYİ GEÇECEK
DEĞİŞEN BİR ŞEY OLMAYACAK
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2023 benim için güzel geçeceğini düşünüyorum. Kariyer olarak ilerleme yolundayım ve bazı kararlar aldım. Onları uygulamayı düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısını diliyorum...
Hocam inşallah emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız, buna tüm kalbimle inanıyorum. Ya ben? Kendim için bilemiyorum yani.
Sizde inşallah hocam. Her şeyin hayırlısı ilk önce. Güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsun.
Haklısınız sadece kendimle ilgili öngörüde bulunamıyorum. Başkası için öngörüde bulunuyorum birçoğu da çıkıyor. Bazen de yanılabiliyorum.
Hepimiz kendi hakkımızda olumlu, olumsuz yorum yapmakta zorlanabiliriz hocam. Ama sizde güzel şeyler düşünün..
Aynen öyle hocam. Eğitimciye zaten olumlu düşünmek yakışır. Terzi kendi söküğünü dikemez diye atasözü var ya artık terzi kendi söküğünü de dikecek. Moral için sağ olun hocam. 👏👏
Ne demek hocam haklısınız kesinlikle..
Rica ederim
2022yi mumla arıycaz gibi. Ya ben seveceğim bir iş bulsam hayatım düzene girse inan gene mutlu olurum. Çok düzensiz hayatım. Ne yattığım saat belli ne kalktığım saat. Bir işim olsun paramı kazanayım az da olsa. Çeyizimi dizeyim sonra evleneyim. Evet hayat zor düzen kurmak zor ama belli bi düzenim olsun istiyorum. Ekonomik açıdan mumla ararız bence ama.
Çok doğru bir yorumda bulundun. Mantıksal olarak evet güzel düşünelim güzel olsun diyorum. Fakat duygusal olarak senin dediklerine aynen katılıyorum. İş konusunda ben de muzdarip durumdayım ama gittikçe bir adım daha yaklaşıyorum işe. Evliliğe gelince ben de bekarım evlilik konusunda kaderimiz aynı. İnşallah evlilik konusunda iyi bir insana denk gelirsin. Benim evliliğe ön yargım var işte aldatma olayı iyice soğuttu beni. Hakkında hayırlısı olsun.
ya şimdi sevgilim var ciddi düşünüyoruz inşallah son senemiz. Sonra askerlik iş ve evlilik düşünüyoruz. Okuldan sonra aile evine dönü herhangi bi işe girip para biriktirip çeyiz dizmem lazım. O da askerden gelince işe giricek. İkimiz de çalışırsak çok zorlanmayız inşallah. Eskişehir'de yaşıycaz. ilk baş eskişehir yani daha sonra bölümle ilgili bi iş bulursak büyük şehirlere yerleşiriz Ankara vs. Ama ilk etapta eskişehir'de çok zorlanmayız inşallah
Birbirinizin değerini bilin, birbirinize sahip çıkın, birbirinize destek olun. Sen öteki kızlar gibi mavi boncuk dağıtan kızlardan değilsin. Akıllı bir kıza benziyorsun. İnşallah her şey senin gönlünce olur.
inşallah
teşekkürler eig için :)
Rica ederim
Bence değişen sadece rakım olacak her gelen yıl giden yıllar atıyor
Aynen katılıyorum
🤗🤗🤗
En iyi görüş için teşekkürler
Rica ederim
Cevap
3Cevap
Benim için kötü geçecek
Her şey gönlünce olsun. Olumlu düşünmek gerekiyor.
Teşekkür ederim abi umarım
Rica ederim
Her seneye umutla başlayıp daha kötü bir noktada bitiriyoruz. Bu sebepten dolayı Umut artık yok :)
Duygusal açıdan konuşacaksan evet umudumuz yok.
Evet doğru söylüyorsun. Zamlar almış başını gidiyor.
Guzel gecicek ama 2024 u bekliyorum ben
İnşallah ya
B 2023 iyi geçecek ama bize geçecek
Harbiden de 😭😭
Kendim için iyi geçeceğini umuyorum
İnşallah olur temennim bu yönde
İnş
:)
Harika olcak
Umarım
Akp gidecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?