Küçük şehirlerde kampüs hayatı bence daha ideal✌️
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Bence insanların beklentisine bağlı olan bir şey bu. Kimi deniz ister, kimi eğitimi iyi olsun ister, kimi ailesine yakın olunca daha mutlu olur o şekilde ister, kimi muhafazakâr ister, kimi aşırı özgür bir şehir olsun antimuhafazakar olsun ister...
Yani insanların beklentisi neyse ona göre o beklentiyi karşılayan şehir en iyi öğrenci şehridir..
Ben İstanbul da okudum. Güzeldi ama daha küçük yerler tabii ki daha rahat ve güvenli olur.
Volkan derken tanışıyor muyuz
Küçük olduğu için bilemedim. Büyük yerler deseydin Eskişehir derdim.
Bizim buranın üniversite ortamını bilmiyorum ama şehir olarak çok da büyük değil, Ordu. Şehir olarak sevebilirsin diye düşünüyorum. Tabii, şu an nerede yaşadığına göre yanıtı da değişir.
edirne. türkiye’den bağımsız yaşıyorlar avrupa ülkesi gibi. kimse sana giyimin yüzünden pis pis bakmaz çoğu zaman minibüs şoförleri bedava götürür ayrıca çok güleryüzlüler klasik trakya insanı 😂
Cevap
38Cevap
Bence Antalya olabilir
Ya eskişehir cidden sadece öğrenci var diye tercih ediliyor. Berbat bi yer. Öğrenci yeri İzmir ve antalyadır, net
İzmir istiyorum bu sene mezuna kaldım seneye gidicem en düşük ege piskoloji istiyorum üzeri puan yaparsam daha iyi piskoloji üniversitesi nede giderim
Osmaniye'de okuyorum oraya laf ediyordum da Antalya'ya geldim şimdi oranın değerini anladım. Bencede küçük yer daha iyi ideal. Maddi olsun, manevi olsun.
Kesinlikle eskisehir degil. Deniz yok yesillik yok şehir merkezinde. Bunaldimmmmmmm
Antalya şehir bakımından öğrenciye çok rahat ama bölümü iyi seçmesi lazım 😅İşletme için Antalyada okunmaz.
Şehir için üniversiteye gideceksen hiç gitme he öyle bişey yoksa Hakkâri bu zamanlarda çok güzel.
Ben ıspartayı çok beğendim orada bir iki sene yaşamak isterdim
Nesini beğendin tam olarak?
Hahah nesini beğendin allahın cezası şehir boşuna gittim oraya
Baba nesini beğendin acaba 🤣🤣
Eskişehir. Zaten dünyada yaşanabilir şehirlwe arasında 3. olmuş
Eskişehir diyenler pompanın çok olduğu şehir oldugu için
Bence de küçük şehirlerde kampüs hayatı daha güzel ve ideal eskişehir kütahyayi çok seviyorum mesela
Eskişehir bence çünkü zaten öğrenci şehri diye geçiyor
çukurova üniversitesi ya da erciyes küçük şehirler değil ama güvenli ve güzeller
kütahya dumlupınar gidende gitmeyende pişman.
Eskişehir bence hem konumsal hem mevcut yaşayan insanlarıyla çok mantıklı bir şehir
Ben Kayseri de okudum öyle ahım şahım bişey göremedim ama kampüs güzel di özlüyorum
Edirne. İstanbul'luyum ama Edirne'yi çok sevdim.
Eskişehir ama yaşayamam 3 gün maksi durabilirim kaçarım sonra 😂
Neden ki 😂
Kardeşimin biri İzmir'de okudu, kan ağladı. Diğeri Ağrı'da okudu keyf etti :)
küçük sehir tamam iyi olabilir ama enli üniversite şehirlerinin boku çıktı maalesef okumaya giden yok
Chad istediği yerde yaşar, Chad'e her yer uygundur
https://youtu.be/qX6gghhsYM0Peki kaçmak istesek hangi şehir avantajlı olur 😂😂hem is hem ucuz ev bulmada hangi şehir uygun olur 😂😂
Mesela neresi ışte 😂
Hi hi oldu ama deprem bölgeleri olmasın birde biz ikimiz acemiyiz birde ondan cekmiyelim😂
Deprem riski olan bölgeler olmasin😕😔
Inslh bakalim o zmn😀
Ben ıspartada okudum büyük şehirde yaşıyorsan kesinlikle tavsiye etmem
Aile evi harici her şehir son sordupum sorudan sonra bunun karşıma çıkması peki... bu bir işaret
Bence en güzel küçük şehirler Niğde, Kayseri, konya birde Eskişehir olduğunu düşünüyorum.
Bolu. Çünkü küçük bir yer olduğu için bir yerden bir yere gitmek kolay ve hızlı.
Popüler olmayan fikir: Adana
Deprem Adanada o kadar yıkıcı etki bırakmadı hayat ya da malatya kahramanmaraş gibi
Uşak çünkü İzmir'e yakın 😂
Eskişehir veya Isparta bence.
İlk kendi memleketim sonra Muğla karadeniz
Bursa, Anltalya, Aksaray
Hiç bir fikrim yok bu konu hakkında
İzmir, Eskişehir gibi şehirler bence
Eskisehiri çok duydum umarım gidicem oraya.
Eskişehir Sakarya Antalya
Eskişehir diyoğllağaa.🙂
Eskişehir diye duydum öğrencilerin ağzından
İstanbul ya da İzmir
Çevremden çok iyi biliyorum Çanakkale ve Eskişehir bir ihtimal İzmir de olabilir
İzmir olabilir belki
Eskisehir ve Aksaray68
Şanlıurfa hariç her her 🙋🏻♀️
Eskişehir. Çok net.
İstanbul tabii ki hayat ıstanbulda
Sanırım Ankara ya da İzmir.
Eskişehir diye duydum
Balıkesir
Eskişehir, İzmir , çanakkale,
İzmir Eskişehir Muğla
Eskişehir
Büyük şehirler
İzmir.
eskisehir İzmir bence ya da mersin
@Enzekiüye ablam mersin üniverstesinde okudu ve tam bir ögrenci şehri oldugunu söyledi üniversteyi de fotograflardan gordum zaten sahil şehri bence güzsl
Balıkesir
İzmir en iyisi
Usaga gelmeyin nere gidiyorsanız gidin
uşağa kim neden gelsin zaten ag aıdjıdj
Ben usakta okuyom niye öyle dedin simdi 😔
Uşak'ta hangi bölüm? Denizli'liyim ben berbat olur usagin kişi
Eskişehir ya Takılıyosun her gün mis gibi 😁
New york bence
Ankara İzmir eskisehir
Eskişehir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?