YKS2026 Üniversite ek tercihler bitti. Ek tercih yaptınız mı? Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu sene kontenjanlar çok boşmuş ek tercihlerde ek tercih yaptınız mı? #üniversite#tercihleri#iyi#günler#günaydın#reisaga55 Güncellemeler+1 yıl Soru çok süper soru seçildi soruyu beğenmeyi unutmayın Üniversite ek tercihler bitti. Ek tercih yaptınız mı? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır yapmadım. 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl O kadr yüksek tutarlarsa puanları tabi boş gelir. Bn ilk tercih te yerlestm ama kayt yaptrmadm 1 22 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Nasıl yani yüksek derken ne demek istedin Yorumla seyda028 +1 yıl Puanlar çok yüksek dglmi bölümlerin bnce öyle onu kastediyorm Yorumla Reisaga55 +1 yıl 212 puanla üni çıkmadı bana ya Yorumla Reisaga55 +1 yıl 2 yıllık istiyorum Yorumla seyda028 +1 yıl Puan a göre tercih yaptysan bu normal başarı sıralaması na göre tercih yapmalıydın yanls tercih yapmissn maalesf ve başarı sıralaman neydi Yorumla Reisaga55 +1 yıl Başarı sıralaması yazmıyor ek tercih listesinde Yorumla Reisaga55 +1 yıl Ek tercih kılavuzunda başarı sıralaması yazmıyor Yorumla seyda028 +1 yıl Normal de kaçtı onu soruyorum senin başarı sıralamanı Yorumla Reisaga55 +1 yıl Sıralama düşük sıralamaya göre üni çıkmadı Yorumla Reisaga55 +1 yıl 1300 felan Yorumla seyda028 +1 yıl Devlet te çıkmıyor ama özel de çıkıyor hemen hemen başarı siralamamiz aynı ve bn fizyoterapi yi kazandm gtmedim özel yazmadn mi hc Yorumla Reisaga55 +1 yıl Özel nasıl oluyor ki bilmiyorum Yorumla Reisaga55 +1 yıl Devlet yazdım hep Yorumla seyda028 +1 yıl Ay inanmıyorum ya özel okul dan bahsediyorm devlete bnmde puanm yetmiyordu özel uni yazdm çıktı ama gitmedm Yorumla Reisaga55 +1 yıl Özel üniversiteye vercek param yok o yüzden mecbur devlet yazdım Yorumla Reisaga55 +1 yıl Ek tercihte inşallah kazanırım bu sefer Yorumla seyda028 +1 yıl İnşallah baklm Yorumla Reisaga55 +1 yıl İnşallah sen kaç yaşındasın 27 yaşında üniversite mi okuycan @seyda028 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Mesaj sayısı atar mısın bana Yorumla seyda028 +1 yıl Evet nedn sordun üni okumanın yaşı mi var Yorumla Reisaga55 +1 yıl Yaşı yok da o yaşa kadar nasıl okumadın @seyda028 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Mesaj atar mısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır yapmadım.
O kadr yüksek tutarlarsa puanları tabi boş gelir. Bn ilk tercih te yerlestm ama kayt yaptrmadm
Nasıl yani yüksek derken ne demek istedin
Puanlar çok yüksek dglmi bölümlerin bnce öyle onu kastediyorm
212 puanla üni çıkmadı bana ya
2 yıllık istiyorum
Puan a göre tercih yaptysan bu normal başarı sıralaması na göre tercih yapmalıydın yanls tercih yapmissn maalesf ve başarı sıralaman neydi
Başarı sıralaması yazmıyor ek tercih listesinde
Ek tercih kılavuzunda başarı sıralaması yazmıyor
Normal de kaçtı onu soruyorum senin başarı sıralamanı
Sıralama düşük sıralamaya göre üni çıkmadı
1300 felan
Devlet te çıkmıyor ama özel de çıkıyor hemen hemen başarı siralamamiz aynı ve bn fizyoterapi yi kazandm gtmedim özel yazmadn mi hc
Özel nasıl oluyor ki bilmiyorum
Devlet yazdım hep
Ay inanmıyorum ya özel okul dan bahsediyorm devlete bnmde puanm yetmiyordu özel uni yazdm çıktı ama gitmedm
Özel üniversiteye vercek param yok o yüzden mecbur devlet yazdım
Ek tercihte inşallah kazanırım bu sefer
İnşallah baklm
İnşallah sen kaç yaşındasın 27 yaşında üniversite mi okuycan @seyda028
Mesaj sayısı atar mısın bana
Evet nedn sordun üni okumanın yaşı mi var
Yaşı yok da o yaşa kadar nasıl okumadın @seyda028
Mesaj atar mısın