Güncellemeler
+1 yıl
Sana istediğin evi tutarım 2,5-3 bin dolar da gönderirim krallar gibi yaşarsın diyor ama ben türkiye istiyoruö
Babam amerikada ya da kanada da okumamı benden çok istiyor. İb yaptım ama türkiye de boğaziçi ya da koç sabancı istiyorum. Ondan sonra yurtdışına çıkmayı düşünüyordum ama babam biraz baskı yapıyor. Geçen ailecek yemek yerken. Başvurularını yaptım arda dedi. Ben babamdan başvuru bile istememiştim. Notlarımı da söylemediğim halde okuldan öğrenmiş. Amerika ya da kanada çok uzak geliyor bana 12-13 saat… Aralık ayında amerikaya gezmeye gitmiştik ama gezmeden çok üniversite baktık. Babam da bana sonradan asıl amacımız gezme değil üniversite bakma diye söylemişti… Ben açıkcası isteksizim ama babam çok istekli. Ne yapmam lazım? Türkiye diyince iyi ne halim varsa gör diyor. Bozuluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beni de gotur beraber takılırız yalnız hissetmezsin 🥹🤣
Sevgilimle gidersek gitmeyi planlıyoruzzz ahshahsahsh
yolun açık olsun paşam
Ya başkan Takma kafana böyle şeyleri kafana göre takıl işte Ha orası ha burası
Aileden 6-7 ay uzak kalmak mı yoksa haftada 1 görmek mi? Ablam bu sene londradan mezun oldu londra yakın yer olmasına rağmen 4 -5 ayda 1 görüyorduk
Gönülsüz yenilen aş ya karın ağrıtır, ya baş demiş atalarımız.
Aw istemiyorsan babana söyle ben gidiyim, aptallık etme olm, tr öldü öldü
İstemeye istemeye olur mu bilmiyorum. Ama bence istemeyerek yapılan bir işten genellikle hayır gelmiyor. İyice düşün
şu an ülkemizin hali ne görüyorsun bence yurt dışında okumalısın oku bitir dön hem burada hemde yurt dışında önün açık olur. Bu fırsatı kaçırma sonra pişman olursun
Yerine ben geçebilirim hayır demezdim şahsen
Baban babam olabilir mi nolur
Trol soru
İb notlarımı ve başvurularımı atmamı ister misin? Trol mü değil mi bi gör istersen
At
okuma sende
Okurum da yani istemeyerek okuyacağım