4 kez YKS'ye girmek mantıklı mı sizce?

Uzun uzun anlatmak isterim okul hayatımı. Hep ezilerek büyüdüm okulda kimse arasına almazdı beni annemlerde fazla ilgilenemedi benimle çünkü sağlık sorunu yuzunden hep hastanedelerdi. Hiç çalışmazdım derslerime ilk okuldayken hep sessiz sakin ama tembel öğrenciyim. İlk okul öğretmenim ödevlerimi yapmıyorum diye tokat atmıstı bana bütün sınıfının içinde. Neyse lise de daha çok kendimi açtım yeni arkadaslar edindim daha çok konuskan oldum ama maalesef bunu derslerime yine taşıyamadım. Herkes ygs hazırlanırken ki ben 2017 mezunum o zaman ygs vardı o kelimin ne olduğunu bile bilmiyorum mezun oldum gittim sonra farkına vardım. İlk girişim boş gitti okuldayken çalısmadım ikinci girişimde hırs yaptım annem hastalandı bakmak zorunda kaldım motivasyonum düştü. Üçüncü girişimde de yine hırs yaptım bu sefer yaşadığım bir çok şey üzerine eklenince ağır depresyona girdim ve bütün yılımı berbat ettim. Bu sene daha tecrübeliyim yine çalısmak düne kadar aklımın ucunda yoktu ama içimde o okuma duygusu hep vardı halada istediğimi almadan o duygu geçmeyecek gibi ne yapmam gerek

4 kez YKS'ye girmek mantıklı mı sizce?