Tercih yapanlar ya da yapacaklara yardım edenlerin ilk aklına hangi soru geliyor. Bilgimiz dahilinde ise yardımcı olabiliriz 🙂

Tercih yapanlar ya da yapacaklara yardım edenlerin ilk aklına hangi soru geliyor. Bilgimiz dahilinde ise yardımcı olabiliriz 🙂

Tercih yapacağım zaman galiba benim aklıma gelen ilk soru şu olur hani acaba gerçekten iyisine mi gidiyorum en iyisine gitmek pek mümkün değil ama yinede gidebileceğimin en iyisine gitmek isterim.
Cevap
1Cevap
Üniversite seçiminde en önemli etken nedir?
Bölüm seçiminde kişinin kendi yetenek ve ilgi alanları. Üniversite seçiminde ise konu daha karmaşık. işin içine puan, sıralama, konum, özelde fiyat her şey girebiliyor
Anladım çok teşekkürler
Geçen sene yerleştim ama bölümü değiştirmek istiyorum. Yönetim bilişim sistemleri nasıl sizce?
Merkezi yatay geçişle var tabiki
Teşekkür ederim. Açıköğretimden okuyacağım peki en iyi bölüm bu mı sizce
Anadolu lisesi mezunuyum. Meslek yüksekokulu yazabilir miyim?
Bölümün yanında parantez içinde yazan M. T. O. K meslek lisesi mezunu olan öğrencilere öncelik veriyormuş dediğiniz gibi ama kontejyan kalırsa biz de girebiliyormuşuz ama M. T. O. K yazmayan bölümlerde yine öncelik var mı bilmiyorum. Ama yazabilmeme sevindim teşekkür ederim.
Öyleyse sevindim tekrar teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Sayısal 20k sıralama için diş hekimliği mi yoksa tıp mı daha iyi olur? Ayrıca hangisinin gelme ihtimali daha yüksek?
Anladım teşekkürler.
Psikoloji seçeceklere bu konuda yardım edebilirim
Şehrin üniversiteye yakınlığı, kyk yurtları, şehrin bkendi şehrime kaç saat olduğu, şehrin insanları... Gibi gibi
Of keşke öyle olmasam ama galiba biraz öyleyim. Bir de küçük kardeşim var özlesem atlayıp gelemem uzağa gidersem :((
Erzurum teknik hakkında ne düşünüyorsunuz peki, 2021 de 468 binle kapatmış ben 518 bindeyim. Gelmesi çok zor ama başa yinede yazmalı mıyım 😕 sinop da 511 binle kapatmış sonra onu mu yazmalıyım bilemedim
Peki yozgat bozok ya da bayburt üni hakkında bilginiz var mı? Dalga geçildiği kadar kötü müdür sizce bayburt falan? Ve öğretmenlik okuyup kpssden 82 üstü alan bir tanıdığınız oldu mu hiç 😕
Yok özel değil hep devlet odaklı düşünüyorum.. Bu yüzden gittiğin üninin çok önemi yokmuş sanırım
Gidebilecek miyim geçen sene kaldım ailem yüzünden
Yerleşebilecek miyim istediğim yere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?