Bölüm mü üniversite mi daha önemli?

hangisi daha önemli arkadaşlar
Bölüm önemli. sonuçta önce ne alanda kariyer yapacağın önemli sonrasında da üniversite. Ancak benzer bölümler varsa belli o durumda üniversite de tercihi etkileyebilir.
Herkes hayalini ve sevdiğin bölümü seç demişte. Arkadaşlar bu dünyada para olmadan hayaller ve sevdiğin şeyler diye bir şey olmuyor. Kardeşim en rahat hangisine girip diploma alabileceğini düşünüyorsan onu seçecesin. Sevdiğinin veya hayalinin bu dünyada hiçbir değeri yok. Bu kavramlar Zenginler içindir.
bölüm önemli mezun olduktan sonra iş bulabilmek için üniversitede önemli çünkü belli bölümlerde isim yapmış üniversiteden mezun olduğunda iş görüşmesinde artısı oluyor.
Cevap
5Cevap
İkisi de birbirini tamamlayan faktörler. Biri olmadan diğeri eksik kalır.
ikisi de önemli. Sütçü İmam'da dişçilik ile ODTÜ'deki fizik bölümü aynı şartlarda iş sağlar sana.
Öncelikle şehir sonra üniversite ama en önemlisi bölüm ve bu işler böyle secilmez
Hayalini kurduğun ve çok istediğin bir bölüm değilse üniversite daha önemli
Tabiki bölüm önemlidir
Sen tıp kazandıktan sonra onu her üniversitede aynı eğitimini alırsın. Önemli olan bölüm kesinlikle
İstediğin bölüme bağlı olarak üniversite diyorum
Bölüm bence
Bölüm
kesinlikle bölümde Şu an bende onu dusunuyorum ıyı okul kötu bölummu yoksa ıyı bölum kotu unı mı acıkcası devlet te herkes bırbırlerıyle aynı kpss acısından ama özel sektorde artık unının onemı yok kendını ne kdr gelıstırdıgıne bakıyor herkes
@nickmickyok23 kesinlikle aradığım yorum tek kelime ile harikasın ağzınız bal damlasın
Hakkında hayırlısı olsun bölümden ilerle boğaz içinde okuyup işsiz olan arkadaşımda var kendini geliştirmesine için ispanyada okuyup kendini geliştirip iş bulanda var sen kendini eğitmeye bak
@nickmickyok23 boğaziçinde işsiz sizfen duyuyorum sanmam ya
Maalesef ki öyle kendini geliştirmeye kazandıktan sonra ve Şu an bir çok ing bilen önüne geciyor
@nickmickyok23 ben ağrıda da okusan yeni bir dil daha öğrendikten sonra kendimi geliştirdikten sonra şehrin önemi değil
En İyi Cevap