30 yaşında ve üniveraite sınavını kazandı. Gitsin de istiyorum ama nasıl bir değişim olabilir hayatımızda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Üniversite Tercih konusunda 423 cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aslında pek bir değişim olmayacak yani okul dediğiniz şey aslında işe gitmek gibidir yani okulda da mesai gibi belli bir vakit harcıyorsunuz, iş yerinde de öyle. Bazen öğlen gelecek, bazen akşam eve gelecek yani bu yaşta okuması çok güzel bir şey aslında. Kendini hep zinde hissedecek ve bir değişim olacaksa da bu olumlu yönde değişim olacak. Evet, biraz yorulacak bu süreçte ama size olan sevgisi hiçbir zaman bitmeyecektir. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacma sapan yorumlar yapmislar. Ne kadar güzel. Eğitimli bir eşin olacak. Cocuklarina da yansiyacak bu. Kendini geliştirmenin okumanin yaşı yok. Illaki degisiklikler olur hayatinizda ama hangi bolumu kazandigini bilmiyorum ama 4 yil diyelim. 4 yil uzun bir sure degil, o kadar cabuk geciyor ki. Ikiniz icinde degisiklik olur, evliliginiz açısından. Ogrendiklerini sana da aktarır. Öyle degisik seyler gelmesin aklina, boyle sacma sapan seyler dusunmeyin. Nikahli kariniz o sizin ve belli bir yasta. Neyin yanlis, dogru oldugunu biliyor. Her üniversiteye giden de cozutmuyor. Esinize guvenin, destek olun, işini kolaylastirin. Belki ev isleri konusunda vs sıkıntı olabilir artik bu gibi seylere de destek olacaksiniz. Cocuk varsa yine ayni sekilde desteginiz önemli. Uzaga gidiyorsa biraz iki tarafta dişini sikacak. emek, fedakarlik olmadan başarı gelmiyor. Destek olun, yardimci olun o ona yeter. Hayatinda bir donum noktasi olacak belki de. Buna sacma sapan dusuncelerle engel olmayın. Bu millet hep olumsuzu dusunur ve olumsuzu yansıtır. Bana da cok laf ettiler ve istemedigim bir bolum okudum isin icinden cikamadim. Simdi orada ortami olur, aldatir gibi dusuncelere girmeyin. orada herkesin ablasi olur, saygi görür.
11 Yorumla
+1 yılHiç bir şey olmaz. Desteklediğin için sana saygısı olacaktır. Yani ben olsam böyle hissederdim.
Ama götüde kalka bilir.
Benim eski eşimin havalanmış
Bir tanıdığım demişti hiç destek verme ve benzer konulardada uyarmıştı ve ben kulak vermemiştim. Neyse diplomasını aldikdan 5 ay sonra aldattığını öğrendim ama tabi okuldan birisi ile değil. Is yerinde birisiyle
Bilmiyorum şimdi birisi ile evlensem yine aynı şeyle karşılaşsam yine destek olurum.
Sonuçta herkes aynı karekter değil..
Öyle degilmi :)12 Yorumla- +1 yıl
Bende ne desem şimdi boş..
Bazen belki doğru diyorlardı falan bile diye aklımdan geçmiyor değil, keşke dinleseydim bile dediğim oldu.
Ama bu durumda ben Her olumsuzluğu düşünen tarafım
Bunuda aklında bulundur.
Tek olumlu düşündüğüm taraf,
Herkes aynı karekter değil.
Benimki saten yapacak o tıp tenmiş.
Aşkı bitmişti..
Çocuk olmuştu o sıra. İlk iki yıl saten çocuktan sonra çok önemli. Çoğu evlilikler bu sıra kopuyor
Birde kinsenin okuma isteğinin önüne gecemem, bu hakim yok diye düşünen biriyim.
Zor yanı eyer yapacağı varsa,
O kaderi değiştiremezsin
Belki sadece uzata bilirsin süreyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılVala bende istiyorum üniversiteye gitmeyi. Günun birinde gidersem bu bana daha da güç katar ayağımın üstünde dursam meslegimi elime alsam geçmişte eşimin bana yaptıģı tüm kotulukleri burnundan fitil fitil getiririm. Eğer Eşin senden memnunsa pek bişey değişmez. Ama zamanında çok baskı yapıp ezdiysen ayağa kalktıģı an ilk seni tekmeler.
215 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet çünkü benim hayalimde bu çok. açık sözlü yum pek sevilmem. Eşimede diyorum çocuklar biraz buyuse okusam mesleğim olsa ilk seninle öďeşirim diye
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle vala sinsice yapmıyorum içim rahat. Ama buda sıkıntı eşim özgurluge giden tüm yollarımı tıkıyor başına gelecekleri bildiği için. Cünku meslegimi elime alsam çocuklarıma yeter olsam seni boşarm. Tekrar aşık olmak istiyorum dedim. Okumamam icin elinden geleni yapıyor
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşina vardı m neredeyse ınş başarirım
Cevap sahibi+1 yılDarısı başıma ins
Cevap sahibi+1 yılAmin ınş teşekkür ederim😊
Cevap sahibi+1 yıl3 çocugum var onlar biraz daha büyümeden elimden bişey gelmiyor.4. cu çocuğum olmasn diye ònlem almak dışında yapabileceģm pek bişey yok hayatm için
Cevap sahibi+1 yılEvet düşündüm bunu en ufak oģlum 3 yaşında en büyük kızm çok dengesz hiperaktif tehlikeli bi çocuk eğer akıllı olsaydı bisekilde haledebilirdim. evde bırakamam okul çıkış saatlerine yetişmem lazm şu an kursa gidiyor. Bakacak kaynanam falanda yok. Bide ben evdeyken bile tedirginm büyük kızm durduk yere bi olay çıkarıyor başima ya ufak kardeşini dover ya digerine huzur vermez zor bu durum bilmiyorum. Kendimi evlatları ma adadm şimdilik hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılAmin cumlemize😊
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
27Cevap
- Üniversite Tercih konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDeğişebilir bence sonuçta yeni bir sayfa
10 Yorumla
+1 yılBulunduğunuz şehirde kazandiysa sorun yok. Sabah okula gider ikindi eve döner yemeğini yapar oturur. Maddi konuları da bursla filan halleder. Başka şehirde kazandiysa orada yeni bir düzen kurmanız gerekiyor. Karı koca ayrı şehirlerde olmaz.
15 Yorumla- +1 yıl
Aynı şehirde olsun. Diğer türlü sıkıntılı olur.
- +1 yıl
Başka şehirde olursa orada barınması gerekecek. Karından ayrı kalacaksın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım okuldan kendine layık bir koca bulur , senin gibi yauşak birinden ayrılır dmden sarkmadıgın kız kalmadı ya allah seni kahredesicd yaraatık pislik
52 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😄
Bı degsm olacagni sanmıyorum sadece tüm gün okulda olur akşam da ders çalışır ev işlerinde biraz sorun olur olursa o da onun dışında problem olmaz ve eşine destek olman çok güzel tebrikler
13 Yorumla
+1 yılDeğişim olup olmayacağı eşinin karakterine bağlı. Seni gerçekten seviyorsa sevgisi değişmez.
20 YorumlaSosyal biriyse küçük bir ortamı olur, çevresinde saygı duyan insanlar vesaire.. onun dışında kendisinden küçük insanlar çoğunlukta olduğu için gezip dolaşıp alem yapacak bir yaşta değil. Tek yaptığı derslere ve sınavlara gitmek olur
20 Yorumla
+1 yılEvli olduğunuz için aynı şehirden seçim yapması doğru olur. İlgisiz bırakıyorsan sorun olmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
*bırakmıyorsan
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer ki ona ilgi sevgi cok fazla göstermiyorsan birinden ilgi görürse ona gidebilir evli kadinlar da nedense erkeklerin ilgisini daha cok çekiyor
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
Aylık 10 bin üzeri geliri olacaksa okuyunca garanti atanacaksa okusun ama okuyup evde oturacaksa ya da asgari ücretle çalışacaksa okumasın daha iyi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin ona verdiğin ekonomik kaliteyi o kendisi edinebilir. Senin ona verdiğin vereceğinden daha fazla saygın toplumu ve daha fazlasını o kendi edinebilir. Sonuç Sen onu skip * gerçeği ile kalakalırsın. O da bir noktadan sonra bunun umrunda olmaz.
10 Yorumla
+1 yılGuveniyosan inaniyosan gitsin destek olursunuz birbirinize
10 Yorumla
+1 yılGitsin tabi. Değişim nasil olur bilmem ama destek verdiyinizi bilir en azından
10 Yorumla
+1 yılDeğişim karakterli biriyse kültürlenir, soayalleşir değilse aklı başka şeyler de olabilir.
10 Yorumla
+1 yılNormal bişey onu seviyor, ve güveniyorsan hiç bişey olmaz.
10 Yorumla
+1 yıladam gençleşir yahu üni ortamı güzeldir. gitsin tabi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatınızda tabi ki değşiklikler olacaktır ama önemli olan sizin yine beraber buna uyum sağlamanız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen asla ve asla guvenmezdim. Durum ne olursa olsun güvenme aynı şehirde olacaksanız olur ama
10 YorumlaEn fazla bosanirsiniz
21 Yorumla
+1 yılHangi bolumu kazandı yasadiginiz sehirden bir universite yazsın okusun bitirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşini burada aldatıyorsun, sarkmadığın kız yok inşallah aldatır seni ona layık değilsin
11 Yorumla
+1 yılCocuk var mı ?
Uniyi kazandi tamamda bir yeri sectimi sececeksede zaten 2. Ogrenim olur ya da yakininizda bir okul olur.10 Yorumla
+1 yılNasıl para kazanacak?
13 Yorumla- +1 yıl
Pardon. Soran kadın sandim. Gitsin iyi olur hevesini alsın.
+1 yılEtkilenmezse dışardan sorun yok
15 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerden etkilenir
- +1 yıl
Güveniyorsan sorun yok aklında bir şüphe varsa boş ver. Ayrıca çok çok iyi üni ve bölüm kazanmadıysa gitmesin okuyup yine evde oturacak çünkü
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerşeye hazırlıklı ol
31 Yorumla
+1 yılEvlilik hayatından öğrenci hayatına geçersiniz güzel bi değişim olur aslında 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni çıtır bulur seni napsın
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğunz var mı
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşnda
Cevap sahibi+1 yılOnlara km bakxak ki
Cevap sahibi+1 yılİyi tnn ızamn bi yorumda başka şehr yazmışnsz
Cevap sahibi+1 yılBelki öyle olmıcak
+1 yıl30 yaşındaki kadın, yani sınıfta 18 yaşında bebeler olacak. Bizim sınıfta da vardı abla. Abla diyorduk. Sıkıntı olmaz yani için rahat olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Mesleği eline alınca değişebilir ama
+1 yılgidip görmeden bilemeyiz
10 YorumlaValla dost acı söyler, aldatır sizi
10 YorumlaYaptığın ne varsa karşılığını göreceksin
10 YorumlaDaha yüksek maaş ile bir işte çalışabilir.
10 Yorumla
+1 yılFarklı şehirse gitmesin
10 YorumlaHiç bir değişim olmaz özlemek dışında
10 YorumlaKac yıllık eşin sen daha iyi tanırsın
10 Yorumlazorluk olmaz yardımcı olman lazım
10 Yorumla
+1 yılDaha sonuc aciklanmadi,
11 Yorumla- +1 yıl
adam fantezi yapıyor :)) işte kendince herkes duyar kasmış
+1 yılEbett
11 YorumlaYaşadığınız şehirde okuma şansı yok mu
10 YorumlaBende evliyim üni okuyorum. Normal her şey
19 Yorumla- +1 yıl
30 yaşında kimse sulanmaz. Erkekler 19 yaşında olacak. Etraflarında da 19 lük cıvırlar citirlar varken kimse eşine bakmaz
- +1 yıl
Ne alaka ben olgun seviyorum aksine daima konuşuyorum. İlişkileri benim sorunum değil.
- +1 yıl
Maalesef öyle hahshs
+1 yılGitmesin ortam karışık birisi asılabilir.
11 Yorumla
+1 yılonun degisir sanirim senin de mecbur
00 Yorumla
+1 yılooohhhh verirler coşkuyu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitsin başarılar
11 YorumlaKarakter meselesi.
10 YorumlaPek ümitli olmayın
10 YorumlaBnce beraber git👍
10 YorumlaNe kazandı
10 YorumlaÇevre etkisi çok olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGözü açılır
23 Yorumla- +1 yıl
Hic supesiz
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayırlısı diyelim o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıktan okuyabilir
10 Yorumla
+1 yılDeğişmez
00 Yorumlasıralama kaç bölüm ne
00 Yorumla
+1 yıllimoncu senmisin ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahaahah
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Üniversite Tercih > Sorular > Eşim 30 yaşında ve üniversiteyi kazandı. Giderse hayatımız değişir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım