Olum @Blaack35 senden ala abaza mı var? O ufacık beyninle sorular açıp kendine övgü yağdırıyon mcığa susamış keko 😄Ksde bizim grup senin muhabbetini döndürüyoz. Kendine açtığın hesaplardan duymak istediğin şeyleri söylüyon yazık be olum sana😃Bu brokeheart hesabı da senin hiç akıl yok sende 😃😃Ben bunu trolüne gidip erkeğe yazdım kıza değil trol yaptığım belli sana ne demeli kızlar beğensin diye yapmadığın kalmadı😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Süresi bitene. Kadar
Heh çok şükür sonunda normal biri
Yani sınırsız diyorsun süresi bitene kadar. Kaydettim ben çıktım mesela 2 gün sonra değiştirebilir miyim
Evet
Hmm e mükemmel o zaman
Meme isterim
Tövbe tövbe aha bir di iki oldu
Hahahsdhdhdh
Meme isterim
Ne diyon yav
Benim ilgi alaka seviyesi
boş ver üniversiteyi meme
Kızlar şu dilenciye vermeyin meme falan. Aç aç ölsün
Gel emziricem seni gell kdldldldldldkd
Annende var meme git onu em
İki meme
Seni Lut kavminin içinde s! kerim adam akıllı dur
Aşk memesi isterim anne memesi değil. Meme
Sana bu kafayla meme değil b 💩 K bile vermezler
Sana hiç vermezler. Benim nasibime girme. Ben istiyorum. Benden özenip ne meme istiyon?
Dayıcım benim sevgilim var zaten banane başkasının şeyinden tövbe tövbe. Çok şükür bu kadar da düşmem
Soru soran çok tatlısın güncellemene öldüm. Bana memeli kız bul😂
Tatlısın mı tövbe tövbe yav benden uzak dur kdkdkdkdkdkd
Onu bok bile vermezler diyene yazdım nasibime girme sana vermezler diye kardeşim sana değil😊
😂
Bana niye meme versinler allahın aptalı Abaza mıyım sen gibi s@l@k nasibime girme demis birde
Sana özenmiyorum Qmcık herif taklidini yapıyorum anla ne kadar mal olduğunu diye ama gram zekan çalışmıyor ki
Olum @Blaack35 senden ala abaza mı var? O ufacık beyninle sorular açıp kendine övgü yağdırıyon mcığa susamış keko 😄Ksde bizim grup senin muhabbetini döndürüyoz. Kendine açtığın hesaplardan duymak istediğin şeyleri söylüyon yazık be olum sana😃Bu brokeheart hesabı da senin hiç akıl yok sende 😃😃Ben bunu trolüne gidip erkeğe yazdım kıza değil trol yaptığım belli sana ne demeli kızlar beğensin diye yapmadığın kalmadı😃