Çocukluğumdan beri hayalim öğretmenlikti ama atamalarından dolayı seçemiyorum kpss'de kendime güvenmiyorum gastronomi bölümünü seviyorum iş olanakları yüksek ilerde en azından işsiz kalmam ama çevremde şimdiden küçümsenmeye başladım bulaşıkçı mı olacaksın hevesim kırılıyor sizce siz olsanız hangi bölümü okurdunuz?
Gastronomi (mutfak sanatları)
Öğretmen (türkçe)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gastronomi oku kesinlikle
İstıyorum hatta yurtdışına gidip oralarda çalışmak istiyorum ama yorucu bir meslek ve çevremdekilerin şimdiden bu seçimden beni küçük düşürmeleri zoruma gidiyor
Yaaa sanane çevrenden çok güzel fikir seçmişsin neden uygulamıyorsun
Haklısın günümüz şartlarında çok iyi bir seçim bence. Sadece öyle söylemeri bana çok dokundu bi de çocukluk hayalim öğretmelik olunca acaba mı? Diyorum
Ya bırak şu öğretmenliği gastronomi oku bas yurt dışına git deli para kazanırsın
Evet bende öyle düşündüm orada kazanır buraya getirip iki katını kazanmış olacağım bir doktorun kazandığı parayla eş değer olacak çok mantıklı bir seçim bence🤷♀️
Bebeğim hiç durma
Ahaha moral oldu cidden ben kaçar😂
Bebeğim şimdi den başardığını görür gibiyim sende o potansiyel var evet gördüm
Gastronomi oku formasyon al meslek lisesinden öğretmen ol
Evet onu düşündüm ama formasyon hakkında bir bilgim yok ek olarak okumam mı gerekiyor anlamadım
Evet 1 yıl eğitim alman gerekiyor
Anladım teşekkür ederim
bende başta dil okuyordum ama işsiz ya da aç kalacağımı anladığımda sayısal gitcem bu yıl 12. sınıf oldum
Bundan 11 sene önce Gazi gastronomi tutup da gitmediğime pişmanım
Ne okudun peki
Çeko
Bende o iki şık arasındayim baya arastirdim gastronomiyi sectim hic bitmeyecek bolum
kesinlikle gastronomi
geleceğin bölümü gastronomi
Gastronomi
öğretmenlik bence..
Hic bisey okuma 😀