İstanbul'daki rahatımı bozup Tokat'ta öğrenci gidip üstüne işsizlik kalmaktansa ilahiyata girerim işim garanti en azından anlamında. Büyük şehir dışına çıkmak yanlış bir karar kariyer isteyen biri için.
Bence şehir ayrımı yapman çok yanlış doğru olabilirsin o tür büyük şehirlerde okumak daha avantajlı olabilir ama her şey sende biter sen kendini geliştiriyorsun okuduğun üniversite değil o sadece sana daha iyi imkanlar sunar...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç okumam gider medrese hocalığı yaparım daha mantıklı.
Ne alaka
İstanbul'daki rahatımı bozup Tokat'ta öğrenci gidip üstüne işsizlik kalmaktansa ilahiyata girerim işim garanti en azından anlamında.
Büyük şehir dışına çıkmak yanlış bir karar kariyer isteyen biri için.
Bence şehir ayrımı yapman çok yanlış doğru olabilirsin o tür büyük şehirlerde okumak daha avantajlı olabilir ama her şey sende biter sen kendini geliştiriyorsun okuduğun üniversite değil o sadece sana daha iyi imkanlar sunar...
Keşke bu dediğin Türkiye'de geçerli olsa ama inan 3 dil bilen insan da işsiz artık olayda çıta iyice yükseldi yurt dışı şart 😐
Ikisi de b. k ama burdur.. en azindan antalya mugla denizli isparta uc geninde
Öyle ya yapacak başka bir şey yok🙄
Böyle şehirler de mi vardı yav
Burdur, en azindan Antalya'ya gecersin.
Tokat
Neden
Ben tokata gittim ufak güzel şirin Bi şehir temiz havası var ve yeşillik kampüste bir toplu şekilde
Burdur
Ankara
Burdur
Neden
Burdur daha sosyal bir şehir, Antalya yakın. Üniversite iyi, ben bunlardan dolayı tercih ederim.