AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Emeğinize sağlık teşekurler
merhabalar öncelikle ben 2yıllık bir süreyle güzelik merkezinde çalışıyorum uygulama anlamında bir tecrübem var ama teorik olarakta kendimi geliştirmek istiyorum ve bu alanda da bir ilgim oluştu bu yıl sınava girdim ve yerleştirme puanım 240,92687 başarı sıralamam 1.686.757 kaldım saç ve güzellik hizmetlerini düşünüyorum bana öneriniz nedir bu tercihlerle ilgili pek bir Bilgim yok şimdiden teşekkür ederim 🙏🌺
yüksekten düşüğe doğru yaz
@cokgerginimm gitmek istediğim bölümün başarı sıralaması 1275703 benim sıralamam 1686757 arada 411 kişi oynuyor birde ben tek tercih yapsam ne olur
gitmek istediğin bölümün olduğu tüm üniversiteleri düşük sıralamada yükseğe doğru yaz ( sadece gitmek istediğin şehirleri yaz) özellikle istediğini de en başa yaz bır tane tercih yaparsan çıkma ihtimali çok düşük o yüzden tavsiye etmem bı kaç seçeneğin daha olsun
Hocam sözel 295 bin yaptım istediğim bölüm 281 bin de gelir mi sizce?
2 yıllık herhangi bilişim bölümleri okumak hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sağlık yönel
neden peki
2 yillik okucaksaniz okumayin net
Universite onemli degil, kendini gelistirmen onemli. Demek dogru mu?
Hocam 3 milyona girdim tıp gelir mi
🤨🤨
Sıralama beni bitirdi mezuna kaldim ya siz naptiniz
Emeğinize sağlık teşekkürler
Sayısalda 74k Eşit ağırlıkta 80k yaptım. Aslında İtü mimarlık istiyordum ama gelmez ytü 58 binde o da gelmez diye düşünüyorum. itü iç mimarlık yazıp mimarlığa geçmek mantıklı mı? yoksa başka üniversitelerde (Gazi, Eskişehir gibi) mimarlık mı yazmalıyım? başka bir bölüm tavsiyeniz var mı?
Merhaba ben yurt disinda yasiyorum
Almancam ana dili gibi ingilizcem iyi
Nasil bir is bula bilirim türkiyede
Saygilarimla
Arkadaşlar okumayın
Bilmiyorum bilgim yok valla herkes kafasına göre
Hangi mühendisliklerin iş imkanı yüksek kaliteli
2 yıllık en iyi önü açık sağlık bölümü hangisi?
Okumak bos is universite bu devirde valla hic yazmayın gitmeyin her yer universiteli issiz eger cok iyi bolum kazanmadiysaniz cidden yazmayin veya 2 yillik yazin
Bu yıl yks'ye girdim. Eğer aöf tercih edersem, eski universitemdeki örgün öğretime af ile geri dönme hakkim elden gider mi? Yoksa tercih yapmayip affı mi beklemeliyim?
2yillik bölümlerden hangisi iyi sizce
Çevre şağlığı, att, iş uğraşı terapisti, sağlık yönel
Tıbbi laboratuvar teknikleri nasıl sence
Fazla abartmayın bu aşamaları sonra diploma almakla çok büyük iş başardıklarını üstün vatandaş olduklarını zannediyorlar
Enes Kelene teşekkür ederiz
Sorum yok, teşekkürler hocam
Okuyorum zaten sağ ol
Gençlere başarılar
Sıralamam sayısaldan 452k puanım 261 mimarlık istiyordum ama gelmiyor sence kaçtan başlayıp yazmalıyım ve ne yazsam mühendislik falanda gelmiyor sanırım önü açık hangi bölümler var?
Bana da cevap yazın ya
Karar verdim ben thanks.
Mehraba şöyle bir şey sormak istiyorum 2 yıllık da 4 yıllık da üniversiteye gidiyor dimi 2 yıllıklar duyduğuma göre büyük üniversitelere değil de ilçelere dağılıyormuş bu doğrumu benim puanım 230 bankacılık bölümüne giricem ordu üniversitesini istiyorum ama ordu üniversitesine değil de ilçeye gideriliyormuşum doğrumu bu
İlçeye gidilme gibi bir durum yok. Bende 2 yıllık gideceğim. Gayet şehir merkezinde kampüsün içinde bölümüm. Ama senin puan biraz düşükmüş şehir merkezinde olmayabilir. İyice araştır nerede olduğunu.
Peki ayt olsaydı kendi ünisinde mi oluyordu
Kendi üniversitesi derken? Hepsi ayni üniversiteye bağlı zaten. Bazı üniversiteler kampüste beraber olur bazıları dağınık olur. Bunun 4 veya 2 yıllık ile alakası yok. 4 yıllık bir bölümde kampüste olmak zorunda değil. Binası oraya yapılmamış yani. Internetten o üniversitenin adresine ve bölümlerin adresine bak görürsün.
Yks dil de 26k yaptım, öğretmenlik gelir mi? Ayrıca ünilerde 3k gibi bir gerileme olur mu?
95k ea da hangi ybsler gelir? Ybs nin onu dedikleri kadar acik mi?
Gelir
Hangisi
Tıp türkçe mi okumalıyım ingilizce mi
İngilizce
ODTÜ inşaat mı msgsü mimarlık mı?
Odtü 👍
Almanca öğretmenliği istiyorum 69bine girdim😥 sizce yerlesebilirmiyim
Fizyoterapi mi? Hemşirelik mi? Hangisinin önü daha açık, maaş konusu ve çalışma konusunda daha konforlu?
Hemsıre lük
Hemşirelik 👍
Hemşirelik kesinlikle
Teşekkürler bu destek çok mantıklı yks serüvenini yaşayanlara
Bu bilen pek anliyamadimm
Tıbbi görüntüleme teknikleri mi yoksa ilk ve acil yardım, paramedik gibi bölümler mi? Hangisi daha mantıklı bi seçim?
Paramedik👍
Tamamen sözel olan bir bölüm
Merhaba dostum , ben sayısal da 41bindeyim 458puanla.. fakat geçen sene babamın yanlış tercih seçimi sonrası obp puanım yarıya düşmesi sonucu yerleştirme puanım 66bine geriledi tek hedefim Boğaziçinde inşaat mühendisligi ne yapmalıyım
Tüm arkadaşlara başarılar dilerim
Sözel de 250 k , 396
Eşit ağırlık 673 k, 835 iki kardeşimin sonuçları araştırdım kadarıyla önü açık istihdam olacak bir bölüm gelmiyor acaba mezuna mı kalsınlar yoksa sizce sosyal bilgiler öğretmenliği gibi gelebilir mi bölüm olarak önerileriniz var mı şimdiden teşekkürler
Sosyal bilgiler afyon gelir heralde
Yok gelmiyor
Afyon sıralaması kacki
85 k
Dinleyin Enes Keleni
Başarılar diliyorum okuyanlara.
2 yıllık önü açık bölüm?
İsg
İsg hangi meslek
İş güvenliği
Puanlar uçmuş
Gençlere başarılar
Hocam zamanında beni ODTÜ, Boğaziçi, Bilkent’e yönlendirmek yerine hekim olmama vesile olan bir rehber öğretmenim vardı. Şu anda hekimlerin içinde bulunduğu durum ortada şiddet, darp, taciz hatta cinayet… Ben o rehber öğretmenime hala tilt oluyorum, umarım siz buradaki genç arkadaşlara en doğru şekilde yardımcı olursunuz. Soruları cevaplayacak olmanız beni sevindirdi. Başarılar ve teşekkürler :)
Tesekkurler
tyt den 315 aldım sıralamam 600.000 EA 265 puanım var mezuna kalmak istemiyorum bir sene daha nereye tercih vermeliyim
Bankacılık👍
15 binde mezuna kalmak mı mantıklı gitmek mi mantıklı sizce
Hayalim hacettepe tipti gelmiyor ve tekrar çalışabilirim.
hayır sakın mezuna kalma
15.000 iyi bir sıralama, seneye daha geriye atılabilirsin, gitsen daha iyi bence. Bir de Hacettepe en son kaçtan almış bilmiyorum ama bence tercihlerine güzel bir şeyler yaz ve şansını dene, illa şu üniversite diye zorlamamak gerek.
Kontenjanlar arttırılmalıydı
Ya da daha başarılı olmalıydınız.
Off bu kiz kim hangi vasifla herkese kuçumseyici cevaplar veriyor
@mavieekrann herkesin kendini tatmin etme şekli başkadır boşver😉
Queen fake profil 😅
Bu saçma platformunda mi fakesi çikmiş 😅
Olduğum şehirde sadece özel tutuyor o da 40 bin yılık ama şehir dışı olarak ise büro yönetim asistanlığı , çoçuk gelişim gibi şeyler tutuyor ne yapıcağımı bilmiyorum
İkisi de bir halta yaramaz.
Neden
Çocuk gelişimi👍
Aşçılık bölümünün önü açık mı?
Birde parekende satış mağazacılığı
Bir kadın olarak satış senin için daha iyi olabilir.
@queenofthefate bi yandan ticaretle uğraşıyorum zaten, bölümünün de okuyayım diye düşündüm. Yorumun için teşekkür ederimm
Kendinizi geliştirebilirseniz gastronomi gayet iyi👍
1 milyon 200 bin sıralamayla ne gelir 2 yıllk
Evet varsa bana da destek
Açıköğretim gelir.
Bankacılık ve sigortacılık👍
Sağlık alanından bir bölüm gelmez mi
Gelmez
Gelir ama özel okul gelir
Açıköğretim olur mu ne olunur burdan ona göre okumak isterim
Açıköğretim okusan çıkışında sana iş vermeyecekler, ayrıca onun için tercih kılavuzuna bakacaksın.
@QueenOfTheFate diploma faydası olur mu bazı işlere girerken soruyolar
Bayılıyorum ben enes keleneeee 💖💖💕
Açıköğretimde hangi bölümü tavsiye edersiniz. Daha önce adalet okudum mezun oldum 11 dersten muaf oluyorum çoğu bölümde ama karar veremedim. İktisat bölümü siyaset bilimi maliye ve havacılık yönetimi arasında kaldım
Ağız ve diş sağlığı 👍
Ben şimdi tercih yapacağım ama Ankara’nın dışına çıkmaya niyetim yok Ankara’daki üniversiteleri seçtim bir de Açık üniversite den seçeceğim ama bir türlü istediğim bölümü bulamıyorum açıköğretimde bulamıyorum ama uzaktan eğitim var
Nasıl açıktan da seçebilirim?
Maliye
Maliye derken?
Son üç yılın yerleştirme puanları ve başarı sıralarına bakarak (pandemi döneminde bayağı farklar oluşmuş) bu yıl puanların daha yüksek mi düşük mü veya önceki yıl ile orantılı mı olmasını bekliyorsunuz?
Geçen sene tercih yapmadım bu sene puanıma eklenir mi?
Hayır aynı puan üzerinden yüksek olan baz alır sistem
Tercihler ne zaman
EA siralamam 744k ne kadar geriden yazmaya başlayayım?
bence 744k ile güzel bir bölüm gelmez mezuna kal veya diğer sayısal falan puanın varsa onlara göz gezdir illa ea seçicem diyorsan 620kdan falan başla ama arttır full 600lerde gezme başlara en çok istediklerini yaz sıralamaya bakmadan
850.000deyim güzel sanatlar resim bölümü okuyarak resim öğretmeni olabilir miyim baraj engeli var mı
Farkında isen baraj kalktı