ABLAM YKS TERCİHLERİMİ KENDİSİ YAPACAKMIŞ VE AÇIKTAN ÜNİVERSİTEYİ OKUMAMİ İSTİYOR?

286 puan almışım sıralamam ise 955k bu şekilde ne gelir hiç bir fikrim yok. Okul başarı puanım ise 340. Ablam ailenin reisi gibi her şeye karıştığı için 2 yıllığı evden okursun diyor bi yandan da çalışırsın diyor. Sanki tıp ve hukuk mu geldi de dışarı gideceksin diyor. Ya zaten çocuğuna bakmam için ortaokuldan sonra direkt beni açık liseye kayıt eden kedisiydi. Ben de dedim bi daha o açıktan okuma hatasını yapıp hayatımı mahvedemem. Bana dediği şeyde şu, "e ben de açıktan okudum" ya ne alakası var kendisi iş kadını diye açıktan okudu. Neymiş üniversite çok masraflıymış. Kendisi ve kocasinin elinde iphone 13 pro max olup evi arabasi olan kadin soyluyor bunu. Estetiğe falan parasi var bana parasi yok. Gerckten yoruldum artık. Kendi adıma karar bile almama müsaade etmiyor ve ne yapcagimi bilemiyorum. Küçüklüğümden beri çok fazla hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguladı. Ve ben halen bunun etkisind3yim bi karar alirken bile. Hepsini geçtim istediğimi giymeme bile müsaade etmiyor sevgilim olmasınada. Ama kendisi... benim tam zıttım aykırı giyinmeyi bırak falan diyor. Bikinisiyle elinden gelse cadde de yürüyecek kadın. Kendisini bilmesem iyiliğimi düşünüyor sanırım. Wdsdehdooass sinirlerim çok bozuk
ABLAM YKS TERCİHLERİMİ KENDİSİ YAPACAKMIŞ VE AÇIKTAN ÜNİVERSİTEYİ OKUMAMİ İSTİYOR?