Merhabalar benim bir muhabbet kuşum var alfığımda 2 haftalıtı şu an tam 4 aylık o zamanlar tüyü yoktu kanatları falan kısaydı uzar diye düşünmüştüm şimdiye kadar ama kanatlarında hiçnir uzama olmadı ve kafasının arkası tüyleri komple döküldü derisi görünüyor nedeni nedir bunun sizce. Ne yapmam lazım bayadır böyke küçüktü büyüyor gittikçe vet düşünüyırumda şimdilik yapabilceğim bir şey var mı?
Ben Sultan papağanı ve muhabbet kuşu üretiyorum hobi olarak.15 Takım muhabbet ve 9 takımda sultan papağanım var. Hobi amaçlı. Bazen böyle kanatsız , tüysüz yavru çıkabiliyor yavruların arasından. Yavrular 25-30 günlük olunca kanat ve kuyruk tüyleri dökülüyor ve bidaha uzamıyor. Fransız tüy hastalığı diye geçiyor. İnternetten bakabilirsin Fransız tüy hastalığı diye yaz çıkar. uzamaz yani bidaha o tüyleri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fransız tüy hastalığı bu.
N ie oluyor peki o bilgilendirir misiniz 😟
Ben Sultan papağanı ve muhabbet kuşu üretiyorum hobi olarak.15 Takım muhabbet ve 9 takımda sultan papağanım var. Hobi amaçlı. Bazen böyle kanatsız , tüysüz yavru çıkabiliyor yavruların arasından. Yavrular 25-30 günlük olunca kanat ve kuyruk tüyleri dökülüyor ve bidaha uzamıyor. Fransız tüy hastalığı diye geçiyor. İnternetten bakabilirsin Fransız tüy hastalığı diye yaz çıkar. uzamaz yani bidaha o tüyleri.
Anlıyorum çok sağolun yapabilceğim bir şey olmasını çok isterdim 😔
Malesef uzamıyor tekrar.
Peki bilgilendirdiğiniz için tekrardan teşekkür ederim