Merhaba arkadaşlar ben bu sene yks ye girdim. Beklediğimden çok çok aşağıda bir sıralama aldım. Sayısal öğrencisiyim. Sözel, sayısal ve eşit ağırlıktan da sınavda çözdüm. Bir tek sözelim iyi gelir diğerlerine göre, hiç olmazsa 400bin e girerim diye düşünüyordum. Eşit ağırlık ve sözel dersler görmememe rağmen sınavda işaretledim ve sayısal da çalışmadım. Ben gastronomi yazacaktım ama sıralamam yetmiyor. Özel bi üniversiteye mail attım, aşçılığa puanım yetiyor mu alır mı okul dedim. Gastronominin gelme olasılığı yüksek, tam burslu olmasa da %50 burslu olarak gelir yüksek ihtimalle dedi. Gelmezse puanım yanacak. Özel üniversite olduğu için mi böyle yaptı acaba. Sıralamamı ekliyorum.

Sıralamaları ekledim, antalyadaki üniversite böyle söyledi. Sizce gelir mi? Lütfeeen cevaplayın
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yorumunuzu gördüm de, okul puanı tercih yapınca ve açıkta kalırsanız kırılmaz sadece tercihiniz yapıp yerleşirseniz gitmediğiniz durumlarda kırılır bilgilendirmek istedim 🌸
Yaaa çok teşekkür ederim. Ben de yazıp yazmamak arasında kararsız kalmıştım. Obp düşünüp duruyordum. Çook teşekkür ederim
Bende az önce araştırıp videolar izlemiştim merak edip öyle öğrendim rica ederim 😊
Pekii ben polislik yazsam. Bu bölüm için bir mülakat var hem sözlü hem de fiziksel. Ekstradan sağlık vs için de şeyler lazım. Benim tek tercihim polislik olsa ve bu bana gelse. Ama mülakatta elensem. Seneye obp yanar mı yoksa bir şey olmaz mı
Hiç bilmiyorum
Tamamdır yardımın için tekrardan teşekkür ederimmm
Yerleşmezsen puanın yanmaz, tercih et dene şansını. bence gelir
Pekii ben polislik yazsam. Bu bölüm için bir mülakat var hem sözlü hem de fiziksel. Ekstradan sağlık vs için de şeyler lazım. Benim tek tercihim polislik olsa ve bu bana gelse. Ama mülakatta elensem. Seneye obp yanar mı yoksa bir şey olmaz mı
Onu bilmiyorum ama, hem üniversitesi hem pmyo tercih edilebiliyor olması lazım onlar ayrı şeyler
Tutana gidersin
Gelmez
Teşekkür ederim yazmıyorum hiç o zaman okul puanım yanmasın diye. Çok teşekkür ederim
Rica ederim ve seni üzmek istemem ama cidden gelmezdi
Böyle çok daha iyi yaptın gerçekten. Yoksa yazacaktım ve gelmeseydi okul puanım yanacaktı. Okul demek ki kontenjan açığı olursa boş kalmasın 1 kişiden daha para kazanalım derdindeymiş bunu anladım sayenizde 😊🙏