Merhaba arkadaşlar ben bu yıl sınava girdim ve 3. mezun senem fakat ilk defa bu yıl çalıştım bu sınava önceki yıllar sınav ile uzaktan yakından bir ilgim yok aramızda ciddi bir sosyal mesafe vardı yani herşeyi bu yıl başardım öğrendim geçen yıl yks den 132 puan ile baraj altı kaldım ve 1 milyon sıralamdaydim bu yıl it gibi çalıştım çabaladım adım 260 puan normalde geçen yıla göre bu 300 bin sıralama ama bu yıl 1 milyona atmış beni lütfen bana bir akıl hocalığı verin yani 3. mezuj senem iki yıllık tıbbi laboratuvar iyiymiş dedi ataması da oluyormuş bizimkiler oku sana kpss kursuna da başlayacağım mezun olduğun gibi kpss ye girer atanirm sizce buna gitmek mi mantıklı geliyor?
Yoksa yine çalışmak hazırlana Bana yardım edin ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Üç seneden sonra hâlâ uğraşmak yipratıci olabilir. Sen dedigin yeri oku. Sonra hevesin olursa DGS ile hemşirelik vd. bir yeri kazanma imkânin var. Bu sekilde daha kolay dort yillık okuyabilir ya da bu meslegi yapabilirsin.
Umudunu kırmak istemem ama A101 BİM ŞOK tercihi bütün ünilerden iyi
sorudan bişey anlamak için 3 kere okudum anlayamıyorum, sen bence bol bol kitap oku, Türkçeni falan geliştir önce.
Soruyu yazdığım da çok uykuluydum nasıl yazdığımı ben bile bilmiyorum çaresizlikten en son buraya anlatmak istedim derdimi:/
Bence bu yıl kalsın 5-6 yıl önce Sayısaldan 498 puan aldım 8400 sıralama yaptım kuzenim 475 yapmış 51 bin sıralama bence bi yıl daha çalış
Çalışıp nasıl buı kadar üdşük kaldınız
Çalışmayla olmuyo sende demekki ataması varsa dene