YKS2026 EA için en iyi 2 yıllık bölümler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eşit ağırlık için 2 yıllık en iyi bölümler hangileri sizce? Güncellemeler+1 yıl 2 yıllığı sonra 4 yıllığa tamamlamak istiyorum ona göre yorum yaparsanız sevinirim EA için en iyi 2 yıllık bölümler? Cevapla En İyi Soruları Bölüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl 2 yıllık bölüm için sadece tyt gerek diye biliyorum. eşit ağırlık puanına gerek var mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alanı yazdım ben ona göre bişe densin die bende bilmiyorum tam Yorumla _vertebra1 +1 yıl anladım Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl İç mekân tasarımı oku 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bende bunu düşündğm aslında sonrasında mimarlık istiyorum Yorumla Hendestra +1 yıl Aynen hem iç mimarlık hemde mimarlık olanağı var ben okudum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaa nasıl peki öneriyormusunuz tam olarak Yorumla Hendestra +1 yıl Açıkçası el becerin varsa oku derim ben okudum pişman değilim Yorumla Soran +1 yıl İç mekan tasarımı için dersler nasıl peki tam olarak ne yapıyolar bilgim yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
2 yıllık bölüm için sadece tyt gerek diye biliyorum. eşit ağırlık puanına gerek var mi
Alanı yazdım ben ona göre bişe densin die bende bilmiyorum tam
anladım
İç mekân tasarımı oku
Bende bunu düşündğm aslında sonrasında mimarlık istiyorum
Aynen hem iç mimarlık hemde mimarlık olanağı var ben okudum 😂
Yaa nasıl peki öneriyormusunuz tam olarak
Açıkçası el becerin varsa oku derim ben okudum pişman değilim
İç mekan tasarımı için dersler nasıl peki tam olarak ne yapıyolar bilgim yok
Sosyal Hizmetler hariç her şey.