Bu üçüncü sınava girişimdi ve öylesine hiç çalışmadan girdim ve buna rağmen sözel alanında sıralamam 309 bin gelmiş. Sizin sıralamanız kaç bin geldi?
Puan türünüde yazın lütfen. Sayısal mı eşit ağırlık mı diye
Bu üçüncü sınava girişimdi ve öylesine hiç çalışmadan girdim ve buna rağmen sözel alanında sıralamam 309 bin gelmiş. Sizin sıralamanız kaç bin geldi?
Puan türünüde yazın lütfen. Sayısal mı eşit ağırlık mı diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
342 puanla 133 bin sıralamaya girdim sözel de öğretmenlik istiyorum. Geçen sene 115 bin ile alım yapan üniyi yazsam gelme ihtimali olabilir mi sizce bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim
Hangi bölümü istiyorsun
Sosyal bilgiler öğretmenliği eğer bu olmazsa önü kapalı dört senelik meslek okumaktansa iki yıllık sağlık okurum diye düşünüyorum
Ben normalde Türkçe Öğretmenliği okuyordum bende daha iyi bir Üniversitenin sosyal bilgiler öğretmenliğine yatay geçiş yapıcam. Bakalım ama gelmesi çok zor çünkü sosyal bence bu sene ilk 100 binin içinde kapatacak ama 2 yıllık sağlık okuman şok mantıklı aslında
Sözel 280 puan ile 518 bin geldi. Puanla çoğu iyi yere gidiyordum şu sıralama mahvetti 🤦♀️
Bu sene birçok kişinin sıralaması çok kötü gelmiş zaten
Evet aynen öyle :( şu an edebiyata gitsem sevinecek haldeyim tercih nasıl yapıcam hangi seneye bakarak yapıcam kimse bişi demiyor şaştım kaldım..
Edebiyata gidersen boşuna okumuş olursun zaten o yüzden üzülmene gerek yok. Ben mesela Türkçe Öğretmenliği okuyordum ve bölümünü değiştirme kararı aldım.
Edebiyat mezunu olursan daha çok üzülürsün boş bölümler okumayin atamasi yok gerekirse 1 yıl daha çalış inan daha iyi ben özel eğitim istiyordum gelmedi tekrar giricem 380 45 bin sıralama bu şansızlık beni buldu
@Selena_00 yok benim hayalim bu meslek bu bölüm. Doğuya atanmak için kaç yıl gerekiyorsa hazırlanırım 😍
Hayaline değil parasina baknekmek aslanın midesinde realist ol hayalperest lik üzer
@Selena_00 ayy yok asla o kafaya girmeye niyetim yok hayaller benlik asıl 👌
Hayaller karın doyurmuyor maalesef tecrübeyle sabit
Sözel 45 bin
Puan kaç
380
Ciddi misin ben 2020! Yılında ilk kez girdiğimde bende 380 puan aldım ve 25 bin sıralama yaptım
Ben de şok oldum katılım çok yüksekti bu yıl
Ben öylesine girmiştim zaten yatay geçiş yapıcam ama sen hangi bölüme gitmeyi düşünüyorsun. Sosyal bilgilere gidebilirsin.
25 bir iyi tavi ama bi 13 bin olsaydı süper özel egotim gelir
Özel eğitim asla tavsiye etmem cidden çok zor
Ataması en iyi o
En zor öğretmenlik branşıda o ama
Zoru severim imkansız zamanımı alır
Çok iddalısın o zaman sen her türlü yaparsın bence