Boğaziçili olanlar yönetici oluyorlar, ama herkes yönetici olursa mühendisliği kim yapacak değil mi?
ayrıca boğaziçili mühendisler sektörün ihtiyacını dolduramıyor ki? kaldı ki işverenler boğaziçili alıp da onun triplerine katlanmak yerine, biraz daha alt seviyeden mühendisleri tercih edip kendini ispatlamak isteyen çalışma aşkı taşıyan mühendisleri tercih ediyorlar..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bulabilir mi ne kelime, kendini geliştirir adam gibi okursa, havada kaparlar,
çağa imzamızı atıyoruz, yüzyıl bizim yüzyılımız
ben sınavda 18 bininciydim, üniversiteden 2013 ta mezun oldum, şu an 5bin USD ile uzaktan yurtdışına çalışıyorum..
Ama senin siralaman harika benim kuzenim 150bine girdi. Bu siralamayla issiz kalmaz mi?
kendini geliştirirse kalmaz
sektörde ciddi ihtiyaç var kendini geliştirmiş adama
O zaman universite farketmiyorsa neden insanlar bogazicini kazanmak icin öluyor.
Boğaziçili olanlar yönetici oluyorlar, ama herkes yönetici olursa mühendisliği kim yapacak değil mi?
ayrıca boğaziçili mühendisler sektörün ihtiyacını dolduramıyor ki? kaldı ki işverenler boğaziçili alıp da onun triplerine katlanmak yerine, biraz daha alt seviyeden mühendisleri tercih edip kendini ispatlamak isteyen çalışma aşkı taşıyan mühendisleri tercih ediyorlar..
Bi onemi yok