YKS2026 Özel üniversitede hemşirelik mi devlette diyetisyenlik mi? kullanicu Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Özel üniversite hemşirelik mı devlet diyetisyenlik mi Özel hemşirelik Diyetisyenlik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Özel üniversitede hemşirelik mi devlette diyetisyenlik mi? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kendalliste_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl akli olan özele gitmez para tuzağı cunku is garantisi yokk 0 3 Yorumla kullanicu +1 yıl Hiçbir yerde iş garantisi yok orası ayrı ama hemşirelik istiyorum sıralamam devlete asla yetmiyor özele giden tanıdığın var mı Yorumla kendalliste_ +1 yıl var ama asiri borclandi tarlayi bagi bahceyi satip okuttular zorlandilar asiri derecede Yorumla kullanicu +1 yıl Yani durumumuz orta bu sene o ücreti karsilayabiliriz ama seneye olacak ücretle büyük bir şok yaşamaktan korkuyorum bu yıl baya yükseldi zaten Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diyetisyenlik 0 4 Yorumla kullanicu +1 yıl Ataması yok ama Yorumla Concorrdia +1 yıl Özelde çalışabilirsin Yorumla kullanicu +1 yıl Bilgin var mı bu konu hakkında tanıdığın falan aklım çok karışık çünkü Yorumla Concorrdia +1 yıl Var gayet de iyi kazanıyorlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
akli olan özele gitmez para tuzağı cunku is garantisi yokk
Hiçbir yerde iş garantisi yok orası ayrı ama hemşirelik istiyorum sıralamam devlete asla yetmiyor özele giden tanıdığın var mı
var ama asiri borclandi tarlayi bagi bahceyi satip okuttular zorlandilar asiri derecede
Yani durumumuz orta bu sene o ücreti karsilayabiliriz ama seneye olacak ücretle büyük bir şok yaşamaktan korkuyorum bu yıl baya yükseldi zaten
Diyetisyenlik
Ataması yok ama
Özelde çalışabilirsin
Bilgin var mı bu konu hakkında tanıdığın falan aklım çok karışık çünkü
Var gayet de iyi kazanıyorlar
Diyetisyen