YKS2026 İkisi de Bursa Uludağ Üniversitesi'nde, mantıklı olan hangisi (ben turist rehberliği düşünüyorum) ? Sencer00 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Turist rehberliği bölümü Avcılık ve yaban hayat bölümğ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İkisi de Bursa Uludağ Üniversitesi'nde, mantıklı olan hangisi (ben turist rehberliği düşünüyorum) ? Cevapla Turist Soruları Üniversite Soruları Rehber Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Esma_salhan Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Turist ve rehberlik bölümü varken avcılık ve yaban bölümüne ne yapayım 😅😂 avcı mıyım ben sjsjsjsjsjsj 0 28 Yorumla Sencer00 +1 yıl Bencede bitirince tarzan mı olucam aw jfjjdjsjfjjd Yorumla Esma_salhan +1 yıl yok o zaman ormanda bir ceylan avlayalım ne güzel olur ya skdjgdghj Yorumla Sencer00 +1 yıl Neden ceylan mesela anlatsana 😅 Yorumla Esma_salhan +1 yıl ne bileyim avcılar en çok ceylan avlar da o yüzden 😂😂 acaba aslan mı olsaydı yoksa Yorumla Sencer00 +1 yıl Seni kandırmışlar baby öyle bişey yok 😂😂😂 Yorumla Esma_salhan +1 yıl yav aslında kandırmaca yok bende zaten inanmıyordum böyle şeylere sadece çizgi film diyip geçiyordum😂😂😂 Yorumla Sencer00 +1 yıl Bak şimdi sana avcılık ve av hakkında kimsenin bilmediği bir bilgi vericem hazır mısın Yorumla Esma_salhan +1 yıl Sır olarak ve kimsenin daha önce bilmediğimi Yorumla Sencer00 +1 yıl Evet aynen öyleee şşşş sus çok gizli 🤫 Yorumla Esma_salhan +1 yıl merak etme ben kimseye söylemem zaten🧐 Yorumla Sencer00 +1 yıl Tamam o zaman şimdi buraya instagram adresini yaz biraz bekle büyük sırrı vereyim 😉🤫☺️ Yorumla Esma_salhan +1 yıl Maalesef veremeyeceksin çünkü bir sorunumuz var Yorumla Sencer00 +1 yıl Hadi be 🥺 Yorumla Esma_salhan +1 yıl maalesef bende Instagram yok düşünebiliyor musun Instagram yok ya ne kadar büyük bir sorun kıyamet kopacak nerdeyse Yorumla Sencer00 +1 yıl Yo olmayabilir kdksdkx Yorumla Sencer00 +1 yıl Ya ben yorumların altında konuşup duruyoz ya ondan dolayı dedim hem daha hızlı olurdu konuşmamız felan Yorumla Esma_salhan +1 yıl E burada söylesen özel sırrı Yorumla Sencer00 +1 yıl Özel sır felan yok ki jfjjdjsjfjjd Yorumla Esma_salhan +1 yıl Sen demedin mi avcılık ve av hakkında kimsenin bilmediği bir sır vereyim mi diye Yorumla Sencer00 +1 yıl Tamam işte ben instagramdan takipleşelim diye yalan söyledim sana jbcvhgxze 😂 Yorumla Esma_salhan +1 yıl yalan mı? aslında ben de pek inanmamıştım biliyor musun Yorumla Esma_salhan +1 yıl Hem kim bilecek avcılar Hakkında kimsenin bilmediği bir şey Yorumla Sencer00 +1 yıl Avcılık hakkında bişeyler biliyom ama herkesin bildiğini biliyom kimsenşn bilmediği bir sırrı bende bilmiyom Yorumla Esma_salhan +1 yıl Mantıklı Yorumla Sencer00 +1 yıl Ama soğuk yapma 🥺 Yorumla Esma_salhan +1 yıl Soğuk yapmıyorum? Yorumla Sencer00 +1 yıl Ee napıyon naptın bu gün Yorumla Esma_salhan +1 yıl Valla normal bir gün geçirdim Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Turist rehberliği 0 1 Yorumla Sencer00 +1 yıl Bencede ya ne güzel geze geze iş mükemmel 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Turist ve rehberlik bölümü varken avcılık ve yaban bölümüne ne yapayım 😅😂 avcı mıyım ben sjsjsjsjsjsj
Bencede bitirince tarzan mı olucam aw jfjjdjsjfjjd
yok o zaman ormanda bir ceylan avlayalım ne güzel olur ya skdjgdghj
Neden ceylan mesela anlatsana 😅
ne bileyim avcılar en çok ceylan avlar da o yüzden 😂😂 acaba aslan mı olsaydı yoksa
Seni kandırmışlar baby öyle bişey yok 😂😂😂
yav aslında kandırmaca yok bende zaten inanmıyordum böyle şeylere sadece çizgi film diyip geçiyordum😂😂😂
Bak şimdi sana avcılık ve av hakkında kimsenin bilmediği bir bilgi vericem hazır mısın
Sır olarak ve kimsenin daha önce bilmediğimi
Evet aynen öyleee şşşş sus çok gizli 🤫
merak etme ben kimseye söylemem zaten🧐
Tamam o zaman şimdi buraya instagram adresini yaz biraz bekle büyük sırrı vereyim 😉🤫☺️
Maalesef veremeyeceksin çünkü bir sorunumuz var
Hadi be 🥺
maalesef bende Instagram yok düşünebiliyor musun Instagram yok ya ne kadar büyük bir sorun kıyamet kopacak nerdeyse
Yo olmayabilir kdksdkx
Ya ben yorumların altında konuşup duruyoz ya ondan dolayı dedim hem daha hızlı olurdu konuşmamız felan
E burada söylesen özel sırrı
Özel sır felan yok ki jfjjdjsjfjjd
Sen demedin mi avcılık ve av hakkında kimsenin bilmediği bir sır vereyim mi diye
Tamam işte ben instagramdan takipleşelim diye yalan söyledim sana jbcvhgxze 😂
yalan mı? aslında ben de pek inanmamıştım biliyor musun
Hem kim bilecek avcılar Hakkında kimsenin bilmediği bir şey
Avcılık hakkında bişeyler biliyom ama herkesin bildiğini biliyom kimsenşn bilmediği bir sırrı bende bilmiyom
Mantıklı
Ama soğuk yapma 🥺
Soğuk yapmıyorum?
Ee napıyon naptın bu gün
Valla normal bir gün geçirdim
Turist rehberliği
Bencede ya ne güzel geze geze iş mükemmel 😅
Turist