Kuzenimle çok pis tartışmaya girdik inat ettim kültür diyorum. Kendi üniversitemi kötülemem!!
Sizce hangisi daha iyi her bakımdan?
Sizce hangisi daha iyi her bakımdan?
Arel mi yok artık. Gece gece güldürdün. Arel kampüs olarak büyük olabilir de eğitim kalitesi, öğrenci profili, akademik personelin yeterliliği bakımından sınıfta kalır.
Kültür şehir içi, o yüzden büyük bir kampüsü yok. Şehir içinde olması bu durumu dengeliyor. Ulaşım kolay. Eğitimleri kaliteli, verdiği burslar da tatmin edici. İstanbul'da kurulan vakıf üniversiteleri içinde de baya eski. Kendi alanında tarihi var sayılır.
Bunlar genel bilgiler, bir de asıl kimsenin kolay kolay bakmadığı, saman altında kalmış bilgi var ki...
Üniversite sıralamaları, akademik personelin araştırıcı olması. Sonuçta üniversitenin asıl amacı iyi bir eğitimle birlikte araştırma yapması.
Aşağıda birisi Beykent iyi demiş. Ama heralde bilkentle karıştırıyor. :)
Lafı fazla uzatmıyorum. Sıralamaya bak diyorum
https://tr.urapcenter.org/2014/2014_t6.php
kesinlikle haklısın beykent konusunda
Çocuk gelişim
bölümümden memnun değilim çocukları sevmem.
Mecburiyetten oldu. Okul puanım düşmesin diye 1 sene bekliycem öyle yeniden giricem sınava
Sene kaybetme bence. Merkezi yerleştirmeye göre yatay geçiş diye bişey var. Tekrar sınava girmeden, kazandığın, istediğin bölümü tercih eder ve gidersin. Tabi en az 1 dönem okuman lazım şimdiki bölümü.
Eğer beğenmezsen bu sene gir. Kırılan puanı bir şekilde absorde edebilirsin.
Ekstra: Dershaneler kapanacak diye bu sene Fazlaca başvuru oldu tercih için. Seneye kalmayalım diye. Şimdi dershaneler kapanmıyor. Bu sefer tekrar sınava girecekler aynı senin durumun gibi olacak "kırık puan". O yüzden bu sene sınava girmen dershaneler kapanacak haberi yüzünden fazla sıralama kaybetmeni engeller.
Bu extra da dursun burada.
Haklısın bir bakıma doğru tüm bunlar. Çok sağol öneriler için
Kültür Arele göre daha iyi fakat ikiside İstanbul'da okunacak en son üniversiteler.
neden
İtü, Ytü, Marmara, İü, Boğaziçi gibi üniversiteler varken Kültür, Arel veya Okan gibi üniversitelerde okumak basit geliyor bana. Para ile diploma almaktan bir farkı yok.
İllede özel üniversitede okuyacağım diyorsan Yeditepe ve Beykent dışına çıkılmamalı.
beykent mi? yok artık
Sebep?
oranın ortamı bile kötü
20,000 TL verip lise binasında okumaktansa 30,000 verir adam gibi kampüste okurum.
Ayy ikisi de çok kötü be. Össye hazırlık zamanında "kültürde mi okumak istiyorsun yoksa" diye gaza getirirdik birbirimizi.
Cevap
11Cevap
Arel üniyi daha yeni geçenlerde duymuştum iyi olsaydı duymuş olurdum çok önceleri kültür diyorum ondan en azından bilindik
Ilk 4 ozel uni ye gidersen git yoksa gitme bir cacik olmaz
Arel galiba bilemedim
Valla ikisini de duymadım ustam.
Egoya gerek yok ake kendi üniversiten diye.
tamam niye bağrıyon
Yo estafurullah bayan ya ne demek.
Arel daha iyi sanki.😞
Kültur daha iyidir hobbit
hobbit derken
Bildigimiz hobbit iste
kimseye alınmıyorum ama sana darılıyorum
Şaka yaptim ya üzme kendini
kırdın
Özür dilerim🙏
Geçti mi kırgınlıgın
azcık geçti :/
Takıntiliyim biraz. Birini istemeden kirinca üzüluyorum. Dengesizligime ver işte
Neyse
Tamam👍
Özel mi onlar?
evet
Sanirim kültür
Kültür daha iyi
Yaşar ünisi bunlardan çok daha iyidir
Arel daha iyi..
Arel bence
kültür.
kültür üniversitesi
Kültür
Arel
niye?
Sırf sen kültür deyip insanları yönlendirdin diye
ne alaka ya
Kendi fikrini soylememeliydin yavsamak için kültür diyenler olacaktır objektif değil soru şu an
Kültür iyidir.
Kültür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar