YKS2026 Üniversitesi sonuçları açıklandı, kimler kaç puan aldı? Kuzey_Alp Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Üni sonuçları açıklandı kimler kaç puan aldı? Güncellemeler+1 yıl Bak sen nasıl ikna olurmuş sun Üniversitesi sonuçları açıklandı, kimler kaç puan aldı? Cevapla Üniversite Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birisi calismadan 227 almis valla tebrik ettim 0 1 Yorumla Kuzey_Alp +1 yıl O birisini tebrik ederim o zaman 🤗 Yorumla
buglemak345 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Okuma fırsatı verseler di emin ol okurdum😊 0 16 Yorumla Kuzey_Alp +1 yıl Bu lafı en son babaannem demişti okusam kesin doktor olurdum diye 😅😅🤦♂️🤦♂️ Yorumla buglemak345 +1 yıl Lise okudum da Üniversiteye girmeye karşı çıkı ailem o zaman Yorumla Kuzey_Alp +1 yıl Kötü olmuş o zaman Yorumla Kuzey_Alp +1 yıl İstersen takip et mesaj atayım Yorumla Kuzey_Alp +1 yıl ? Yorumla buglemak345 +1 yıl Noldu? 😀 Yorumla Kuzey_Alp +1 yıl İstersen takip et sende beni Yorumla buglemak345 +1 yıl Bi düşününeyim Yorumla buglemak345 +1 yıl Hemen ikna olmam Yorumla Kuzey_Alp +1 yıl Düşün bakalım 🤦♂️ Yorumla buglemak345 +1 yıl Bana da gerek yok yani o kadar kız ekli sende bence olmaz bu is😂 Yorumla Kuzey_Alp +1 yıl Takip edeni takip ediyorum napalm Yorumla Kuzey_Alp +1 yıl Demek ki en çok kızlar takip ediyor beni 😅😅 Yorumla buglemak345 +1 yıl Baya kıskançlık var uğraşamazsin 😃 Yorumla buglemak345 +1 yıl Evt baktım özellikle Hahaha baya açık Sözlüğüm😄 Yorumla Kuzey_Alp +1 yıl Sevindim bende açık sözlüyüm Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Birisi calismadan 227 almis valla tebrik ettim
O birisini tebrik ederim o zaman 🤗
Okuma fırsatı verseler di emin ol okurdum😊
Bu lafı en son babaannem demişti okusam kesin doktor olurdum diye 😅😅🤦♂️🤦♂️
Lise okudum da Üniversiteye girmeye karşı çıkı ailem o zaman
Kötü olmuş o zaman
İstersen takip et mesaj atayım
?
Noldu? 😀
İstersen takip et sende beni
Bi düşününeyim