YKS2026 Yks de anlamadığım durum var bakabilir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdi benim puanım 250 sıralamam da 1.200 de ama istediğim bölüm 243 puan istiyor sıralama da 800k ben şimdi istediğim bölüme gidemez miyim? bu işten hiç bir şey anlayamadım arkadaşımın puanı 243 sıralaması 1.600 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ben şimdi hicbiryere giremiyor muyum? Yks de anlamadığım durum var bakabilir misiniz? Cevapla İş Soruları Bölüm Soruları YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et
eftelya0o Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Sıralamayla alıyolarmış ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Puan neden var o zaman ya ben şimdi 250 puan aldım hiç bir üniversiteye gidemiyorum geçen sene 200 alan arkadaşım üniversiteye gidiyor Yorumla eftelya0o +1 yıl Bende bilmiyorum 3. Girişim seninle aynı puanlardayım ama sıralamam milyonlarda Yorumla
idknnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl puan degil önemli olan sıralamadır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Off puan ne işe yarıyor o zaman Yorumla idknnnnn +1 yıl hiçbir işe yaramıyor Yorumla
MAI-pen-rai Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Puana göre değil sıralama baksaksın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bu ne saçma bir şey ya anlamadım hicbirsey o zaman neden puan sistemi var Yorumla MAI-pen-rai +1 yıl Neden sıralama var Yorumla Soran +1 yıl üniversiteye giderken okulun sorumluları denetlesin diye var Yorumla Soran +1 yıl Hayır 243 puan alan kişi nasıl 800k sıralama alsın ya Yorumla MAI-pen-rai +1 yıl Sınav zor olunca az puan alınır kolay ise çok. Yani oynayabilir. Ama sıralama kişiler arasından yerini belirler Yorumla Soran +1 yıl 1200 le 1600 le nereye gidicez ya aldığımız puan için mutlu olmuştuk tüm mutluluğum şu an berbat oldu doğum günümde bir de Allah kahretsin ya Yorumla MAI-pen-rai +1 yıl Kolay sınavda herkes 90 alır yani ama okulun 1. Si yine sıralamaya göre seçilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazı üniler puana göre alıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Offff o zaman işimiz yaş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla yığılma olcak zor biraz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sıralamayla alıyolarmış ya
Puan neden var o zaman ya ben şimdi 250 puan aldım hiç bir üniversiteye gidemiyorum geçen sene 200 alan arkadaşım üniversiteye gidiyor
Bende bilmiyorum 3. Girişim seninle aynı puanlardayım ama sıralamam milyonlarda
puan degil önemli olan sıralamadır
Off puan ne işe yarıyor o zaman
hiçbir işe yaramıyor
Puana göre değil sıralama baksaksın
Bu ne saçma bir şey ya anlamadım hicbirsey o zaman neden puan sistemi var
Neden sıralama var
üniversiteye giderken okulun sorumluları denetlesin diye var
Hayır 243 puan alan kişi nasıl 800k sıralama alsın ya
Sınav zor olunca az puan alınır kolay ise çok. Yani oynayabilir. Ama sıralama kişiler arasından yerini belirler
1200 le 1600 le nereye gidicez ya aldığımız puan için mutlu olmuştuk tüm mutluluğum şu an berbat oldu doğum günümde bir de Allah kahretsin ya
Kolay sınavda herkes 90 alır yani ama okulun 1. Si yine sıralamaya göre seçilir
Bazı üniler puana göre alıyor
Offff o zaman işimiz yaş
Valla yığılma olcak zor biraz