YKS2026 Üniversiteye başlayanlar valizlerinizi hazırladınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Acaba ben mi gec kaldik. Bana ozelde 2 yillik zar zor gelebilir. Siz valizinizi haziladiniz mi? Neler koydunuz? Güncellemeler+1 yıl Yardim Üniversiteye başlayanlar valizlerinizi hazırladınız mı? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl E hiç okuma daha iyi. Direkt hayata atil meslek öğren 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden ya Yorumla __NoName__ +1 yıl Özelden 2 yıllık ne okuyacaksın Yorumla Soran +1 yıl Sut ve sut urunleri ama gelmezse naska yerler olabilir Yorumla __NoName__ +1 yıl Meslek öğrenip çalışma hayatına girsen daha iyi olur Yorumla
cikolatikek Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tercihler açıklanmadı daha ne valizi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olsun. Acaba nasil bir yer heyecandan oluyorum. Yorumla cikolatikek +1 yıl Abartma.1 ay sonrasında nereye düştüm ben diye aglarsin Yorumla Soran +1 yıl Ne alakasi var? Yorumla
Keskekeskedemesem Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Daha kaç ay var bı sakin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olsun. Acaba nasil bir yer heyecandan oluyorum. Yorumla
sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Dur sonuçlar açıklansın tercih yap hele 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olsun. Acaba nasil bir yer heyecandan oluyorum. Yorumla sordumsoruyu4520 +1 yıl Nereye hangi bölümü yazacaksın Yorumla Soran +1 yıl Artik neresi gelirse sut ve sut urunleri Yorumla sordumsoruyu4520 +1 yıl Nerelerde var? Yorumla
Uhahaha Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl yolculuk nereye hayırlısıyla? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neresi gelirse Yorumla Uhahaha +1 yıl türkmenistan- kıbrıs falan? Yorumla Soran +1 yıl Nasip Yorumla Uhahaha +1 yıl nasipte varsa kısmet tabi olursa olur olmazsa canın sağ olsun kısmetin önüne geçilmez yani bakılır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
E hiç okuma daha iyi. Direkt hayata atil meslek öğren
Neden ya
Özelden 2 yıllık ne okuyacaksın
Sut ve sut urunleri ama gelmezse naska yerler olabilir
Meslek öğrenip çalışma hayatına girsen daha iyi olur
Tercihler açıklanmadı daha ne valizi
Olsun. Acaba nasil bir yer heyecandan oluyorum.
Abartma.
1 ay sonrasında nereye düştüm ben diye aglarsin
Ne alakasi var?
Daha kaç ay var bı sakin
Dur sonuçlar açıklansın tercih yap hele
Nereye hangi bölümü yazacaksın
Artik neresi gelirse sut ve sut urunleri
Nerelerde var?
yolculuk nereye hayırlısıyla?
Neresi gelirse
türkmenistan- kıbrıs falan?
Nasip
nasipte varsa kısmet tabi olursa olur olmazsa canın sağ olsun kısmetin önüne geçilmez yani bakılır