YKS2026 Üniversiteye bavullarınızı hazırladınız mı, kopuyor muyuz gençler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu yıl barajlar kalkti diye herkes gidebiliyormuş. Bavulunuzu hazirladiniz mi? Ne koydunuz? Cok heyecanli ben ne koymaliyim? Güncellemeler+1 yıl Gencler Üniversiteye bavullarınızı hazırladınız mı, kopuyor muyuz gençler? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl herkes giremez.3 milyon kişi girdi sınava 3 milyona nasıl indirsinler sıralamayı en fazla 1.5 milyondakiler yerleşir gerisi açıkta kalır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ornek verdim ben ozelde okuyacam Yorumla
Yineebengeldii Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Herkes gidemez yüz puan alanla iki yüz alan tercih yapsa iki yüz alan yerlesir. Herkes tercih yapar ama herkes yerlesemez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Baraj yok ama burslu gelir bir yerler Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Geliyom knk kopcaz dkmsksnsm 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kanka gizli olmasan eklerdim belki cidden ayni yer gelirdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğeneyim sorunu ekle Yorumla Soran +1 yıl Sonu _ mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır kullanıcı adım e ile bitiyo Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl tuvalet pecetesine kadar her seyi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Onu da oradan alin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim gottigim yerde market yoktu :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl camasir deterjani sapmuan temel seyler en onemlileri unutma diye soyledim yaani Yorumla Soran +1 yıl Peki baska ne lazim? camasir ipi lazim mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biz de camasir asilacak bir alet vardiya o vardi adini unuttum camasir ipiqodoiejsjd Yorumla Soran +1 yıl Peki baska ne lazim? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Toparladım yolculuk ne zamana😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonuclar aciklansin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk girişin mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
herkes giremez.3 milyon kişi girdi sınava 3 milyona nasıl indirsinler sıralamayı en fazla 1.5 milyondakiler yerleşir gerisi açıkta kalır
Ornek verdim ben ozelde okuyacam
Herkes gidemez yüz puan alanla iki yüz alan tercih yapsa iki yüz alan yerlesir. Herkes tercih yapar ama herkes yerlesemez
Baraj yok ama burslu gelir bir yerler
Geliyom knk kopcaz dkmsksnsm
Kanka gizli olmasan eklerdim belki cidden ayni yer gelirdi
Beğeneyim sorunu ekle
Sonu _ mi?
Hayır kullanıcı adım e ile bitiyo
tuvalet pecetesine kadar her seyi
Onu da oradan alin
benim gottigim yerde market yoktu :(
camasir deterjani sapmuan temel seyler en onemlileri unutma diye soyledim yaani
Peki baska ne lazim? camasir ipi lazim mi?
biz de camasir asilacak bir alet vardiya o vardi adini unuttum camasir ipiqodoiejsjd
Peki baska ne lazim?
Toparladım yolculuk ne zamana😅
Sonuclar aciklansin ki
İlk girişin mi
Ben seneye gideceğim