Bu sene lisede son sınıfın. Tyt netim 70-75 arası geliyordu. Ama tytye daha oturup hiç çalışmadım kendimde olan temelle giriyordum denemelere. Bu sene başlayacağım tytye. 11. sınıfı güzel kapattım, temelim iyi. Ama 9-10 pandemi zamanına gelince orada baya salmıştım. Bu sene düzenli çalışmayla ilk 10 bin gelir mi ya da gelmesi için nasıl bir yol izlemeliyim?
+mfyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sayisalin iyiyse daha kolay gelir sözel ve eşit ağırlık giren çok fazla çünkü
Bişey bilmeden yorum yapma sayısal da 10k yapmak hepsinden zor eşit ağırlık ve sözelde giren çok olsa bile ciddi olan az ama sayısal okuyanların cogu herkes ciddi
Yahu sen anlamadan ne konuşuyorsun sözelden anlamadığın bariz belli sayısal giren ile sözel girenlerin sayısına bak bakalım ne göreceksin.
Kazanılır tabii neden kazanılmasın
internette çok yorum gördüm da nasıl kazanılsın falan filan diye içime öküz oturdu. içimi rahatlattın <3
Kimseden yol çizelgesinde isteme herkes kendi anlama kapatisesi ve eksikliğine göre kendine program hazırlar son zamanlarında biraz kitap oku test çöz eksik kaldigin konuları gözden geçir burada zamanını boş boş geçirme. Bende kapatıcagim burayı derslerim için kpss giricem eve gidince çalışıcam ümidimi kesmiyorum ben kendimden sende kesme yaparsın. Fakat üniversiteye gitmek için gitme öylesine bir bölüm seçme çok zor çünkü hepsi istediğin sevebileceğin bir bölüme git insan sevdiği mesleği ile mutlu olur 🤍
Kazanılır