Türkçe yüzünden fene bakamadım 😢.130-150 bin arasi olur mu sizce sıralama olarak? Tyt Türkçe : 37 D- 3Y Matematik : 18 D 1 YSosyal : 13 D 4YFen:4D 2YAytMat:18 D 2YFizik: 5D 2YKimya: 6D 1YBiyoloji: 5D 1Y
Bende öyle ya kolay olduğunu bilseydim gerçekten ordan başlardım şaka gibi aytde de işlem yanlışı vardır falan diye işaretlemedim işaretlemediklerim doğru çıkmış çok kızıyorum kendime
Bende 1 sene mezuna kaldım ve psikolojik olarak çöktüm bu olmasaydı çok çok daha iyi yapabilirdim bende endüstri mühendisliği istiyorum yeditepe üniversitesinde ama gelmeyecek büyük ihtimalle
Sana mühendislik net gelir onu söyleyeyim ben olsam hemşireliği tercih etmezdim sağlık alanına ilgin yoksa eğer çünkü hemşirelik 500k da bile geliyor. Özele gitme şansın var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
200k net gelir bence
Oha o kadar düşük mü ya
Ama türkçeyi çok iyi yapmışsın bu seni öne atar dediğin sıralamada gelebilir
Ya kolay bir sınavdı ya sıralamalar değişebilir yığılma olabilir diye düşünüyorum
Matematiği daha iyi yapabilirdim ağlamak istiyom
Bende öyle ya kolay olduğunu bilseydim gerçekten ordan başlardım şaka gibi aytde de işlem yanlışı vardır falan diye işaretlemedim işaretlemediklerim doğru çıkmış çok kızıyorum kendime
Kaç yaptın
Tyt fen cok kolaymış hepsine baksaydim net 70 lerde yapardim
Kontrol etmedim ben ama matta işaretlemediklerime baktım hepsi doğruymuş sinirlerim bozduldu
Evet tyt fen çok kolaydı diğer sınavlara göre en kolay fendi ben 16-17 işaretledim ondan tyt biyolojim iyi olsaydı 20 yapardım
Sen biyolojiye bakamamışsın bende mata bakamadım keşke türkçeyi bırakıp mata geçseydim ya türkçeden 38 işaretledim
Biyoloji demişim pardon fen kısmına bakamamışsın*
Keşke isaretleseydin be ben mesela ayt fende çoğundan emin değildim yine iyi geldi
Matematiğime pek güvenmiyordum netim gider diye işaretlemedim keşke işaretleseymişim neyse bakalım olan oldu mezuna mı kaldın yoksa ilk girişin nç
Mi*
Mezuna kaldım 1 sene yine istediğim gibi olmadı kafayı yiyecem ben ilköğretim mat öğretmenliği ya da mühendislik istiyordum ama şu an hemşirelik gibi
Ve hemşirelik hiç istemiyorum uzaktan yakından alakam yok
Kazanıp üni okurken tekrar mi hazirlansam acaba
Bende 1 sene mezuna kaldım ve psikolojik olarak çöktüm bu olmasaydı çok çok daha iyi yapabilirdim bende endüstri mühendisliği istiyorum yeditepe üniversitesinde ama gelmeyecek büyük ihtimalle
Sana mühendislik net gelir onu söyleyeyim ben olsam hemşireliği tercih etmezdim sağlık alanına ilgin yoksa eğer çünkü hemşirelik 500k da bile geliyor. Özele gitme şansın var mı?
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!