Merhabalar ben geçen sene sınava ikinci kez girdim ve diş hekimliği okuyorum. Size birkaç tavsiye vermek istedim
-Öncelikle sınava başladığınız andan itibaren ayt girdiyseniz bile süreyi sonuna kadar kullanın.
-Kodlamalarınızı anlık ya da sayfa sayfa yapın
-Elimden geleni yaptım takdir Allah'ın diyerekten tevekkül edin ve panikten uzak durun. Panik anında tek bir şeye odaklanamazsiniz vücudunuz tüm uyaranlara açık hale gelir.
-Sinava girmeden kesme şeker yiyebilirsiniz.
-Bir soruda uzun süre takılıp kalmayın.
-Gece uyuyamazsanız papatya çayı için paniginizi azaltacak rahat uyku sağlayacaktır.
-Sinav bitti sonuçlar açıklandı ve tercih dönemi geldi diyelim. 50 yaş üstü hiçbir akrabanizla görüşmeyin.
-Sınav geçtikten sonra nasıl geçti diyenler için iyi veya kötü ya da kolay vs demeyin. Elimden geleni yaptım diyin.
Aklıma gelenler bunlar eklemek isteyenleri yorumlara beklerimmm..
-Öncelikle sınava başladığınız andan itibaren ayt girdiyseniz bile süreyi sonuna kadar kullanın.
-Kodlamalarınızı anlık ya da sayfa sayfa yapın
-Elimden geleni yaptım takdir Allah'ın diyerekten tevekkül edin ve panikten uzak durun. Panik anında tek bir şeye odaklanamazsiniz vücudunuz tüm uyaranlara açık hale gelir.
-Sinava girmeden kesme şeker yiyebilirsiniz.
-Bir soruda uzun süre takılıp kalmayın.
-Gece uyuyamazsanız papatya çayı için paniginizi azaltacak rahat uyku sağlayacaktır.
-Sinav bitti sonuçlar açıklandı ve tercih dönemi geldi diyelim. 50 yaş üstü hiçbir akrabanizla görüşmeyin.
-Sınav geçtikten sonra nasıl geçti diyenler için iyi veya kötü ya da kolay vs demeyin. Elimden geleni yaptım diyin.
Aklıma gelenler bunlar eklemek isteyenleri yorumlara beklerimmm..
Güncellemeler
+1 yıl
Uyudunuz mu YKS tayfa? Uyumadıysanız çabuk uyuyun totonuza şaplak atarım yoksa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar