YKS2026 Sınav günü makyaj yapmasam olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Üşeniyorum yapmaya Güncellemeler+1 yıl Yks sınav günü Sınav günü makyaj yapmasam olur mu? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl olur mu yapman lazım kağıdın senddn etkilenmesi lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Birileri etkilensin diye yapmıyoruz biz makyajı. Kendinizi bu kadar önemsemeyin dünya sizin etrafınızda dönmüyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kendimi bu yaşıma kadar hiç önemsemedim dünya zaten dönmesin benim etrafımda azıcık aşım ağrısız başım modu benimki Yorumla
PuhTerbiyesiz Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bir kaç saat sonra finaller var eşofmanı çekip çıkacağım. Her gün makyaj kombin mi yapılır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sınav kagıdını mı etkileyeceksin :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sınavda kopya çek burada değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahha yok aklımdan geçeni baskasına aklından geçirmiştir kardeşim niye bu kadar agresifsin :) Yorumla
Sssizgrltu Takip Et Xper 5 Yaş: 72 , eic 100% +1 yıl Derdini... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tek derdim makyajım kombinim bakımlarım? Kezo seni Yorumla Sssizgrltu +1 yıl Oyle görünüyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
olur mu yapman lazım kağıdın senddn etkilenmesi lazım
Birileri etkilensin diye yapmıyoruz biz makyajı. Kendinizi bu kadar önemsemeyin dünya sizin etrafınızda dönmüyo
Ben kendimi bu yaşıma kadar hiç önemsemedim dünya zaten dönmesin benim etrafımda azıcık aşım ağrısız başım modu benimki
Bir kaç saat sonra finaller var eşofmanı çekip çıkacağım. Her gün makyaj kombin mi yapılır
Yapmak gibi bir zorunluluğun yok.
Yap yap mahşere güzel çık ajdjdkd
Sınav kagıdını mı etkileyeceksin :)
Sınavda kopya çek burada değil
Hahha yok aklımdan geçeni baskasına aklından geçirmiştir kardeşim niye bu kadar agresifsin :)
Nasıl rahat ediyorsan öyle yapmalısın 😊
Derdini...
Tek derdim makyajım kombinim bakımlarım? Kezo seni
Oyle görünüyor
Yapma kimse yap diye zorluyor mu 😘
yapma yapma
Yapma tabi ki.
Olur