YKS sınavlarına çok az bir zaman kala sınavlara gireceğiniz yerleri önceden nasıl ulaşacağınıza bakıp yerinde gidip görmek şüphesiz çok önemli bir konu. Her sene sınav yerini bulamayan, yanlış giden ya da geç kalan bir sürü arkadaşımız olmakta. Yine aynı şekilde belgelerini en az 2 gün önceden hazırlamakta ayrı bir önemli nokta çünkü maalesef sınav sabahı eksik evrak yüzünden ya da sınav yerini bulamayıp geç kalan arkadaşlar bir yıl kaybedip üzülüyorlar. Bu nedenle önceden sınav belgelerinizi hazırlayıp, sınav yerlerinizi yerinde görmeniz çok ama çok önemli arkadaşlar, hepinize başarılar...
Evet ulaşımına baktım ve gidip gördüm.
Hayır daha bakamadım gidip görmedim ama önceden gideceğim
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
YKS sınav yerlerinize nasıl ulaşabileceğinize bakıp, gireceğiniz yeri gördünüz mü?
Geçen yıl sınav yerleri belli olduğu an girip bakmıştım, günleri sayardım. Aşırı heyecan vardı bir de. Şimdi sınav yerlerine açıklandıktan günler sonra baktım, okulun ismini bile unuttum hatta 😀 heyecan desen sıfır, neredeyse hiç çalışmadım. Çalışıp emek versem dahi boşa olacağı farkındalığı bunlar 🥺
Yks işi bizden geçti çoktan ama o stresi ve heyecanı iyi bilirim. Sınavdan öncesinde gidip sınava gireceğim yeri görmüştüm ve sınav günü geldiğimde kafam rahat gitmiştim. Kafamın geri planında "acaba ne zaman orada oluruz, yetişebilecek miyiz, doğru adres mi?" Gibi şeyler yoktu.
Yazılanlara ek olarak sınav günü gideceğiniz yere normalden 1 1 buçuk saat gitmeniz her zaman yararınıza olacaktır. Şehrinizin trafik yoğunluğuna göre bu saat değişebilir.
Herkese başarılar. Açıklama için de teşekkürler soru sahibi. 🤌
Kesinlikle haklısınız inanın çok önemli bir konu bu, evet zamanında bizlerde yaşadık ama önceden her şeye hazırlıklı olmak mutlak şart o yüzden arkadaşlarımıza hatırlatma gereği duydum bu konu kesinlikle dikkate alınmalı her sene haberlerde geç kalanlar, belgesini unutanlar ya da sınav yerini bulamayan karıştıran aday arkadaşlarımız var yazık bir seneleri heba olmasın...