Nasıl başaracağım?

arkadaslar merhaba seneye yks sınavına gireceğim ders calısmam gerekiyor fakat evimiz 2+1 cok kucuk babaannemle birlikte 5 kişiyiz toplamd. erkek kardesim var 7/24 pc başında oyun oynuyor benim calısma masam onun yanında fakat sesten, davranışlarından ders calısamıyorum yanın da istemiyor zaten. Annen babam calısıyo evin büyük bir kısmının işi bende babaannem yaslı olduğundan sürekli iş yaptırıyor veya sürekli cagırıyor sunu indir bunu koy falan. okuldan gelince zaten ayrı bir yorgun oluyorum bir kaç saat uyuyorum. Sonra akşam yemeği, çay sofrası kur topla zamanım kalmıyor yoruluyorum. Ev küçük oldugundan babaannemle oturma odasında kalıyorum ee babam tv izlemeye bayılan biri gece geç saatlere kadar onlar yatana kadar bende yatamıyorum. Birde ailem sürekli kavga içinde kavga edincede bana yükleniyorlar birbirlerine söylemek yerine bana sesleniyor birde onların laf taşımacılıgını, triplerini çekiyorum Uykusuzluk, panik atağım, psikolojim hepsi daha da bitiriyor beni. Evde ki tek aklı basında bilgi sahibi olan ben oldugum için her seyi bana soruyorlar yok sunu yap, bunu yap artık cidden cok sıkıldım bu durumdan bütün yük benim üzerimde. Ben nasıl ders calısıp sınav kazanacağım bu ortamda arkadaşlar düşündükçe kafayı yiyorum cok kötü oluyorum ne yapıcam ben
Nasıl başaracağım?