4 Senedir düzenli bir şekilde çalıştım. MSÜ'de ilk 500'deydim.
Ama son günlerde hiç ders çalışmadım. Okula ve dershaneye artık gitmiyorum.
Bundan 2-3 hafta öncesinde 13-14 saat ders çalıştığım günler bile olmuştu. Bugün ise yarım saat ancak çalışmışımdır.
Ailem sürekli üzerimde baskı kuruyor, annem ders çalıştığımı zannediyor.
Dışarıdaki seslerden aşırı derecede rahatsız oluyorum. Bu yüzden çalışamıyorum aslında, gece de uykusuzluk beni mahvediyor o yüzden gece de çalışamıyorum.
Evde aşırı sıkılıyorum,4 gündür evden çıkmadım.
Depresyonda gibi hissediyorum ama sınavdan kaynaklı değil. Başka bir şey...
Kendime hiç güvenmiyorum. Ailem dahil çevremde hiçbir insan beni değerli hissettirmiyor. Canım uyumak bile istemiyor, hiçbir şey istemiyor.
Gecenin bu saatinde sizin de başınızı ağrıttım, kusura bakmayın. Öyle saçmalıyorum işte.
Ama son günlerde hiç ders çalışmadım. Okula ve dershaneye artık gitmiyorum.
Bundan 2-3 hafta öncesinde 13-14 saat ders çalıştığım günler bile olmuştu. Bugün ise yarım saat ancak çalışmışımdır.
Ailem sürekli üzerimde baskı kuruyor, annem ders çalıştığımı zannediyor.
Dışarıdaki seslerden aşırı derecede rahatsız oluyorum. Bu yüzden çalışamıyorum aslında, gece de uykusuzluk beni mahvediyor o yüzden gece de çalışamıyorum.
Evde aşırı sıkılıyorum,4 gündür evden çıkmadım.
Depresyonda gibi hissediyorum ama sınavdan kaynaklı değil. Başka bir şey...
Kendime hiç güvenmiyorum. Ailem dahil çevremde hiçbir insan beni değerli hissettirmiyor. Canım uyumak bile istemiyor, hiçbir şey istemiyor.
Gecenin bu saatinde sizin de başınızı ağrıttım, kusura bakmayın. Öyle saçmalıyorum işte.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nasıl hissettiğini anlıyorum. Ama bak; ayağa kalkmak zorundasın. İlk yılınmış. Şu anda hissettiklerin duygularının aynısını yaşadığım, hala yaşıyor olduğum için hala yks'ye hazırlanıyorum. Ki 3. Mezunluğum. Ve bu duyguları üstümden atamadığım için yine bu yıl doğru düzgün çalışmadım. (Başka sebrplerde vardı bu yıl, ne yapacağım inan bilmiyorum)
Herkes senden umutlu. ama kimse nasıl hissettiğini sormuyor, aylarca emek veriyorsun ama değer veya takdir görmüyorsun. Duygusal ve ruhsal anlamda çöküştesin ama şu anda bu kadar iyiyken bırakma derim.
Sağlık her şeyden önce gelir. Ya da boş ver bu yıl. İlk önce iyileş, seneye tekrarda girebilirsin.
Ama şu anda mevcut durumun iyiyken, elinden geleni yapmaya çalış.
Yardımcı olamıyorum ama şu anda aklıma bunlar geliyor
Teşekkürler.
4 senedir yeteri kadar çalıştığını düşünüyorum msüde de iyi bir sıralama yapmışsın zaten dinlenmeyi hak ediyorsun fakat için rahat etmez şu konularada bakayım dersen tabiki bakmanı öneririm en azından deneme çözebilirsin umarım istediğin yerlere gelirsin şimdiden başarılar dilerim
Teşekkürler.