Aynen çözüyorum da sen anlıyor musun bu işlerden bir şey sormak istiyorum da.. Sözelciyim obp 70 hedef 110-120 bin arası ama olaya bakar mısın sence normal mi bu ya? Denemelerde ayt den 38-43 arası doğrum oluyordu, dün 2021 ayt yi çözeyim dedim 29 doğruyu zar zor yapabildim 😮😫 evde çok ağladım hayalim olan bölümden vazgeçicem sanırım off :( Bi de şu var tarihim eksik ya baya, ayt tarih son tekrar videoları falan var onlar cidden işe yarar mı acaba izlesem
İnsanın her anı her anını tutmaz her test deneme birbirini tutmaz zor olur kolay olur bunlar için canını sıkma. İşe yarar mı yaramaz mı görmek için şimdi aç onlara bir çalış sınavdan sonra netlerine bakınca anlarsın. Ama mutlaka bir etkisi olacaktır
Aynen edebiyatından biraz çözdüm tarihe yeni başladım... Sizce tarih için ayt son tekrar videoları izlemek cidden işe yarar mı? Tarihane kanalı varmış ona başladın
Abla sen 27 misin cidden? Öyleyse eğer üni okudun mu acaba ve ne okudun sorması ayıp? Benim psikolojim zaten gidikti sınava yakın daha kötü oldum slk gibi istediğim bölüm yetmiyor puan olarak diye ağlayıp duruyorum evde :((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İyi yapmışsın çöz işte zaman kaybetmeden
Aynen çözüyorum da sen anlıyor musun bu işlerden bir şey sormak istiyorum da.. Sözelciyim obp 70 hedef 110-120 bin arası ama olaya bakar mısın sence normal mi bu ya? Denemelerde ayt den 38-43 arası doğrum oluyordu, dün 2021 ayt yi çözeyim dedim 29 doğruyu zar zor yapabildim 😮😫 evde çok ağladım hayalim olan bölümden vazgeçicem sanırım off :(
Bi de şu var tarihim eksik ya baya, ayt tarih son tekrar videoları falan var onlar cidden işe yarar mı acaba izlesem
İnsanın her anı her anını tutmaz her test deneme birbirini tutmaz zor olur kolay olur bunlar için canını sıkma. İşe yarar mı yaramaz mı görmek için şimdi aç onlara bir çalış sınavdan sonra netlerine bakınca anlarsın. Ama mutlaka bir etkisi olacaktır
Paraf iyidir elinden geleni yap
Aynen edebiyatından biraz çözdüm tarihe yeni başladım... Sizce tarih için ayt son tekrar videoları izlemek cidden işe yarar mı? Tarihane kanalı varmış ona başladın
Video değilde deneme çözerek hallet
İyi diyosun da konuyu tam öğrenemedim ki osmanlı olsun milli mücadele olsun daha yeni başladım bunların konu anlatımlarını izlemeye ben ya 😐🤦♀️
düşünme çöz
Edebiyatından 133 soru temizledim zaten tarihe şimdi başladım senin tavsiyen var mı ayt deneme önerisi falan
yok ki tatlışım
Abla sen 27 misin cidden? Öyleyse eğer üni okudun mu acaba ve ne okudun sorması ayıp? Benim psikolojim zaten gidikti sınava yakın daha kötü oldum slk gibi istediğim bölüm yetmiyor puan olarak diye ağlayıp duruyorum evde :((
evet ve okumadım
Tamam ablacığım çok sağ ol yorumun için 🥰💖